Gerçekliği sorgulama

Gürsey

Femtopat
Katılım
9 Ağustos 2021
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Baylar selam şu sıralarda kafamın içinde acayip bir soru var. Bu insanlar gerçek mi? Gördüğüm insanlar gerçek mi? Elbette gerçek fakat ben bunu zihnime kabul ettiremiyorum. Onların da benim gibi olduğu filan zihnim kabul etmiyor. Şunu söyleyeyim arkadaş yok şu ara tatilde zaten eve tıkılıp kaldım. Sanırım bu yüzden kafayı yemek üzereyim. Kendimi Truman Show'daki gibi hissediyorum. Bir de içimde acayip bir boşluk ve amaçsızlık hissi var yaşım 16 hormonlardan mı kaynaklanıyor? Evde kafayı yemek üzereyim.
 
Ergenlik dediğimiz şey tam olarak bu zaten. Sorgulamaya başlıyorsunuz. Beyniniz geliştiği için. Sorgulamak iyidir ama kendinizi bir şeylere verin.
Ya benim şu soruya aklım fena takıldı komik gelebilir ama "Diğer insanlar da benim gibi mi? Hepsi düşünebiliyor mu." Hani belki çocukken sen de sormuşsundur kendine hepsi robot benim için yaratıldılar filan diye. Bu baya aklıma takıldı ve hani insanlara bakış açımı değiştirdi bundan nasıl kurtulabilirim.
 
Hani belki çocukken sen de sormuşsundur kendine hepsi robot benim için yaratıldılar filan diye.
Burayı tam anlayamadım fakat benim de aklıma garip fikirler gelirdi. Acaba psikolojik sorunlu muyum derdim. Ama alakası yok, herkesin aklına zaman zaman garip fikirler gelir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı