Artık bunalıyorum

SIRINDOSCARF

Kilopat
Katılım
20 Mayıs 2018
Mesajlar
8.553
Çözümler
35
Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayatımda reel veya sanal fark etmez artık insanların hatalarını görüp düzeltmek istediğimde karşı tarafın bana afkırmasından bıktım. Bir de üste çıkmasını zaten anlamıyorum. İnsanları önemsemeyi bırakamıyorum. İyilik yapmak istiyorum çünkü içimden öyle geliyor ama yaptığıma yapıcağıma bin pişman ediyorlar. İntihar gibi bir şeyi asla düşünmem kimse o konuda merak etmesin. Öbür tarafı düşünen birisiyim. Ama artık insanlardan bunaldım artık bir yol gösterin bana bunaldım. Sırf bu yüzden derslerime bile odaklanamıyorum. Ki zaten üst üste geliyor her şey. Bilgisayar sürücü sorunu çıkarır kafayı yer.

İşlemci anakartı satmak isterim satılmaz. Yani var bir şey üstümde ama çözemedim. Şu an gerçekten çok karışık bir durumdayım. Ki bunları yazarken bile içimi dökmek için yazıyorum. Artık dayanacak takatim kalmadı. Bir yol gösterin bana. İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz ve nankör. Bir hatası var ve bu onu uçurumdan aşağıya kadar götürecek bunu görüyorum ve doğru yola gelmesine yardım etmek istiyorum. Aksine o karşı taraf direk bana karşı geliyor sanane benden vesaire vesaire şeyler aklıma artık hiçbir şey gelmiyor. Artık sonlara doğru yazdıklarımdan hiçbir şey çıkaramıyorum. Ruhsal olarak değil daha çok insanlara takıyorum artık.

Ya ilk gördüğüm kişiye saracağım ya da kendi kendimi yiyeceğim. Artık hiçbir şeyi çözemiyorum. Belki şu ana kadar hep çözemiyorum anlamıyorum gibi kelimeleri tekrar edip duruyorum ama çok aşırı ciddiyim. Artık insanlardan bıktım. Kafam doldu hiçbir şey almıyor. Kendi isteğimle severek gittiğim bölümde bile başarılı değilim. Bildiğim şeyleri yapamaz oldum resmen. Lütfen yardımcı olun.
 
Son düzenleme:
Hocam herkes ile samimi olma hatta bir kişi haricinde diğer insanlar ile bütün bağını kes rahatladığını hissedeceksin. Zaten Türkiye'de herkes bunalımda ülke dünyanın en mutsuz ülkesi olmaya aday.
 
O zaman bırakayım ne halleri varsa görsünler diyeceğim ama eninde sonunda bu herkese doğru sıçrıyor. Birisinden düzeltilemez ise bu katlanarak artar sonuçta.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı