The Witcher 3'ü bitirdikten sonra boş hissetmek

Hocam mesela Dead Space 1 ve 2'yi bitirdiğimde "hmm, yarın hangi oyuna başlasam acaba" diye düşünüyordum. Bu bambaşka bir şey.

Ciri'nin efsunger olduğu ve Yennefer ile kuzey taraflarına taşındığımız sonu aldım. Oyunu bazı mekanlara ulaşmak vb. dışında tamamen rehbersiz bitirdiğimi söyleyebilirim ve bu sonu almak beni mutlu etti, tabii Geralt "Ciri öldü."dediğinde değil. Bir an gidiyordum onu duyunca.

Souls oyunları çok zor hocam ya, ben ölmemek için direnmek istemiyorum. Oyundan biraz zevk almak istiyorum. :D

Dead Cells önereyim ölüp ölüp daha da güçlendiğiniz bir oyun.
 
Dead Cells önereyim ölüp ölüp daha da güçlendiğiniz bir oyun.
O oyuna ayrı bayılıyorum hocam, telefonumda 15-20 FPS ile 3 baş düşman hücresi aktif oynuyordum tabi kaydım silinene kadar. Oyunu hem klavye hem Xbox Series S hem telefonda oynadım ve telefon en iyisi. Yeni bir telefon alana kadar (Ülkenin durumuna bakarsak 3-5 sene falan sonra herhalde...) Dead Cells'i sadece ödünç telefonlarda oynamaya karar verdim. Önerdiğiniz oyun için sağolun. :D
 
Ben de yaşamıştım bir süre kitap okumaya çalışın Online oyunlara yönelin. Bir de keşke başlamadan önce ilk 2 oyunun hikayesini okusaydınız daha iyi anlardınız.
 
O oyuna ayrı bayılıyorum hocam, telefonumda 15-20 FPS ile 3 baş düşman hücresi aktif oynuyordum tabii kaydım silinene kadar. Oyunu hem klavye hem Xbox Series S hem telefonda oynadım ve telefon en iyisi. Yeni bir telefon alana kadar (ülkenin durumuna bakarsak 3-5 sene falan sonra herhalde...) Dead Cells'i sadece ödünç telefonlarda oynamaya karar verdim. Önerdiğiniz oyun için sağ olun. :D

My Friend Pedro?
 
Bir de keşke başlamadan önce ilk 2 oyunun hikayesini okusaydınız daha iyi anlardınız.
Dinlediğim kadarı bana yetti diye düşünmüştüm fakat oyundaki bazı karakterleri anlamadım cidden. Gene de pişman değilim hocam, birkaç güne de 2. oyunu deneyeceğim. Bir akrabamda kitapları vardı, onları okuyacağım.
My Friend Pedro?
Onu denemedim, bakarım.
 
Biraz ara verdikten sonra tekrar başlayabilirsiniz yeni DLC çıkacakmış diye duydum ne kadar doğru bilemem GOTY sürümünü alanlara ücretsiz verilecekmiş.
 
50 saat dediğine göre DLC'leri oynamadın galiba. DLC'ler ana oyundan daha ilgi çekiciydi bence, onları oynamanı öneririm.
Hocam ben indirimlerde 10 TL'ye ana oyunu almıştım, DLC fiyatları oyunun kendisinden daha yüksek. ):
GOTY indirimlerde 15 TL oluyor. Kış indirimleri de başlayacak 1-2 güne, o zaman alırsın. Ana oyun sende olduğundan daha az ödersin hem.
 
Son düzenleme:
Oyunu good/best endingde ilk defa bitirdim. İçimi garip bir his kapladı, bomboş hissediyorum. Nasıl açıklasam, dakikalarca Skellige veya Kaer Morhen müziği dinleyip düşünüyorum. Daha önce hiçbir oyunu bitirirken böyle bir şey hissetmemiştim. Kaldı ki oyunun hikayesini tam olarak bilmiyorum bile. 50 saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Aynı durumu yaşadığını söyleyen birkaç yorum gördüm, normal mi bu durum? Cidden bomboş hissediyorum. Hayatımda ilk defa bir oyun beni bu kadar etkiledi. Yapacak hiçbir şey yok gibi.


Spoiler verdim mi bilmiyorum, vermiş isem lütfen başlığa ekleyin ve konuyu düzeltin. Teşekkür ederim.
Oyunu epic gamesden alıp oynadım 30 dakika oynamaya bile tahammül edemedim. Parama yazık oldu insanlar şu oyunun neyini seviyor hala anlamış değilim.
 

Geri
Yukarı