Metaverse'te Arsa Alma

Aynısını bitcoindede diyordunuz :) şu anda alınan arsaların fiyatları çok yükseldi ve insanlar arasında satışlar başladı.

Hangisinde başladı? 100 farklı platform var. Facebook tarafından duyurulan bir konsepti sömürmek için üretilen basit projeler hepsi. Metaverse ile alakaları yok.
 
Enayiden çok ne var hocam. Yok arsa varmışta en lüks yerden satın alıyormuşsun. Asıl güldüğüm buna inanıp arka planda bir sürü insanı zenginleştirip elinde ki paradan olanlar.
2010 yılında Bitcoin alırken de böyle demişlerdi.

Bu site üzerinden alım yapabiliyorsunuz, hatırlatmakda fayda var bu bir yatırım tavsiyesi değildir aldığınız mekanları daha iyi fiyata satamayabilirsiniz.
Önemli değil zaten 500 TL falan yatıracağım.
 
LAN adamlar türkyeyi ele geçirmişler Earth2 de baktım adamlar İstanbul'u yok etmiş.
Aynen İstanbul'da değerli yerleri deniz kenarları falan hep alınmış. Ancak yine de boş yerler bulunabiliyor. Değerlenme ihtimali yüksek olmasından dolayı şimdiden yatırım yapmak istiyorum.
Aynı şey değil. Metaverse adı altında satılan scam coinlere para yatırmakla alakası yok Bitcoin'in.
Hocam 500 TL zaten sakız parası oldu neredeyse ülkede. İsterse sıfırlansın para umrumda olmaz. Alıp 10 yıl unutmayı düşünüyorum. Belki değerlenir böyle şeyleri kaçırmak istemiyorum.

Nasıl alacağımı hala çözemedim ama. Binance hesabı bağlanmıyor zaten.
 
Ben de girişmek istiyorum fakat resmi olarak ter bir yer olmadığı için karar veremedim. Sanırım onlarca site arasında en fazla 2 tanesi meşhur olacak ve alım-satım artacak. O yüzden şuan almak risk.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı