GameSatış dava açacağını soyluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resmi bir firmanın şaka yapacağını sanmıyorum, aynısını geçen sene bir Minecraft satıcısın da yaşamıştım hesabı almıştım ve çalışmamıştı beni dolandırıcı durumuna düşürüp dava ettiler fakat kendi başları yandı.

Sitede hesap satıyor hesap satmak yasak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Göktaşı da gönder tam olsun. Her şeyin bir cezası vardır ve herkes kendisi öder. Aileyi katmasaydın iyiydi. Biliyorsun beddualar ters de tepebilir :)

Hocam bu tarz insanlar emin olun gökten düşen 1 damla yağmur suyunu dahil haketmiyorlar dolandırıldığım için demiyorum lakin kendimi karşıda ki kişinin yerine koyduğum zaman giden zamanıma ve parama üzülürüm örneğin 300 TL'ye hesap aldığını varsayarsak asgari ücretten hesaplarsak 2 gün 1 saatlik toplamda 17 saati (asgari çalışma saati (8) baz alınarak hesaplanmıştır) oynamak ve keyif almak istediği bir oyundan ötürü başvurduğu bir kişi yüzünden heba olmuş bulunuyor dikkatinizi çekerim her şeyin yerine yenisini koyabilirsiniz fakat giden zamanın yerine yenisini koyamazsınız :) bu yüzden karşıda ki arkadaşa çok üzüldüm yanı sıra kendim de GameSatış adlı site de satıcıyım buraya açmış olduğu konuyu ve yazılarını SS almış bulunmaktayım öncelikle GameSatış'dan arkadaşın tüm bilgilerini talep edeceğim ardından yapabileceğim herhangi bir şey var mı kontrol edeceğim en kötü ihtimalle bu arkadaşı bir güzel döveriz hem hesapların ikisini de hem paraları alır dolandırdığı kişilere iade ederiz 🙂
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı