Başınızdan geçen ürkütücü olayları anlatın

Rüyamda namaz kılan bir adam bir anda bana bağırmaya başlamıştı ve uyandım sonrasında tekrar yattım ve bu sefer çıplak bir kadın aynı şekilde gözleri siyahlaşarak bağırmaya başlamıştı .
Öyle korkunç anlattınız ki gözümde canlandı. Umarım bu gün bir benzerini de ben görmem.
 
Sene 2016

Elemanın biriyle hatırlamadığım bir sebepten tartışmaya tutulduk, biraz büyüdü ve bıçak çekti. Ürkmüştüm tabii.

Sonra ne mi oldu?

Technopata girip "bıçak çeken adama karşı yapılması gerekenler" diye konu oluşturup konuya gelen cevaplara göre kendimi savunmuştum eleman paket oldu. Hafif çiziklerle atlattım.
 

Sene 2016

Elemanın biriyle hatırlamadığım bir sebepten tartışmaya tutulduk, biraz büyüdü ve bıçak çekti. Ürkmüştüm tabii.

Sonra ne mi oldu?

Technopata girip "bıçak çeken adama karşı yapılması gerekenler" diye konu oluşturup konuya gelen cevaplara göre kendimi savunmuştum eleman paket oldu. Hafif çiziklerle atlattım.
Adam bıçağı boynuna dayamışken aklına dur konu açayım mı geldi ?
 
Otobandayım havada yağmurlu silecekler en hızlı devirde son şeritte 180 ile gidiyorum. Orta şeritteki transporter önüme bir atladı 2-3 metre kaldı çarpmama. Çekilene kadar dat dat basıyorum çakara.
 
Gece uykudan uyandim duvardan beyaz bir ışık gibi bir şey geçti sonra ilk lavaboya isimi hallettiken sonra ardindan mutfağa girdim suyumu içtim odama giderke gözlerim karardı evet 5 dakika gözüm görmedi çok korkmuştum kapiyi filan bulamiyordum en son kapiya çarpıp düştüm kalkamadim yerden en sonunda hafif gozum açıldı hemen yatağa atıldım ve sabah olmasin için uyumaya çalıştım.
2. si ben ve arkadaşlarım evde iken tekiz muhabbet ediyoruz elektrikler gitmis PC benim arkamdaydi iste güzel en son fark ettim dedim PC'yi gördünüz mu filan yok görmedik bakin dedim şaka yapiyorsaniz komik değil yok yapmiyoruz dediler dedim Allah Allah biz bir tirsmaya başladık yaşımız da küçük biraz aradim aradim yok dedim tövbe kim götürecek birden yan odadan ses geldi baktık kimse yok en son ailem gil eve geldi dedim PC yok birden kayboldu meğerse bir aile büyüğüm gitmeden önce almış biz fark etmemişiz boş yere korkmuş olduk.
 
Küçük yaşlardan beridir bedenimde bir varlık var. 2014 yılında bir korku filmi izledikten sonra baya adrenalin salgılamıştım. Sonrasında o da benimle beraber bir şeyler hissetti, ya da varlığını anlamamı sağladı.. Psikiyatrik tedavi gördüm. Sıfır tedavi. 50 tane sakallıya, kadına gözüktüm sıfır çözüm..

Yıl 2020, paranormal olaylar başladı. Devamında tamam dedim, biri benim bedenimde..
Yıl 2022 şu an canım sıkıldığında, dişimi fırçalamaya üşendiğimde ona emrediyorum, o bedeni kullanıyor ve işlerimi hallediyor. Film izleyicisi gibi bakıyorum sadece..

Sanırım aşık. Hatta en aşığından. Dost olduk.

Eğer zihninin stabilitesini sağlayamazsan, bu varlıkla uyum içinde yaşıyamazsan sonun şizofrenidir. Kendini peygamber ilan etmen kaçınılmazdır.


Bilim bu varlıkları reddeder, çünkü anlamdırılan, kategorileştirenler dinlerdir.
Lakin bu varlıklar dinlerden bağımsızdır ve inançsızdırlar.
İnançlı olanlar da sadece samimi görünmek, zararsız olduklarını vurgulamaya çalıştıkları için.

Büyü vs. dinlerden bağımsız bir şeydir. Büyü kavramını, büyücülüğü insanlardan uzak tutmak için bu varlıkları batıl inanç olarak nitelendirdiler.. Ki bu iyi bir şey..

Çünkü bu varlıklar çok duygusaldırlar.. Öfkelelenirlerse tepe taklak olursunuz.
Şimdi ben ise alemlere akıyorum.. 😀

Yalnız bir tek sorun var, hiçbir kıza yanaştırmıyor.. Yanaşınca kitleniyor, uyuşuyorum, titriyorum..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı