Spor programım nasıl?

Sabah antrenman yapmayı çok severim ama okuldan dolayı yapamıyorum. Onun yerine akşam aç karna yapsam işe yarar mı?
Akşam yapılan antrenman yine de kilo vermeye vesile olur ancak sabah aç karnına yapılan kardiyoyu önermemim sebebi yağ yakmak.
İlk antrenmanını yap sonra çık yarım saatlik yürüyüş aç karnına, miss gibi olur.
 
10 dakika tempolu koşu son 1 dk sı bütün hızımla koşuyorum.
30'ar saniye ısınma hareketleri.
Aralıklı aralıklı plank yapıyorum yapabildiğim kadar 1 dk 1 dk yapıyorum.
100 mekik.
Çekebildiğim kadar şınav.
Barfiks ile ters şınav çekiyorum(hareketin adını bilmiyorum).
5 set 10 tekrar ağırlıksız Squad.
Deadlift yapabildiğim kadar.
4 set 5 tekrar halter ile Squad.
10 dakika bisiklet.
5 dakika dağ yürüyüşü.
Spor salonu üyeliğim bittiği için evdeki ağırlıklar ile spor yapıyorum ve ilk kez kendime spor listesi yaptım. Sizce iyi mi? Hatalarım varsa düzeltir misiniz?
Boy 180 kilo 80.
Başlangıçtaki 10 Dakika koşu aşırı saçma. 30 ar saniye ısınma hareketi de kötü. En az 45 -60 saniye yap. Sonra plankı da direkt 1dk değil de 20 - 30 yap sonra 1dk ya çıkart.
Başlangıçtaki 10 Dakika koşu aşırı saçma. 30 ar saniye ısınma hareketi de kötü. En az 45 -60 saniye yap. Sonra plankı da direkt 1dk değil de 20 - 30 yap sonra 1dk ya çıkart.
Benim salondaki programım: Pazartesi omuz triceps salı sırt biceps 1 gün off sonra perşembe göğüs triceps cuma sırt biceps 2 gün off. Şimdi yaptığım hareketleri de yazardım da zor geldi.
 
Koşmak insanın doğasına ayrıkı. Kendini pelte çıkarmaktan başka bir işe yaramaz. Ben 110 kiloydum. 3 ayda 76'ya düştüm. Ekmek, makarna türü şeyleri de tamamen keserek tabii. Bunun da etkisi var. Rampa kaldırıp, 30 dakika hızlı yürüyordum.

Yine de siz bilirsiniz. Herkesin tercihi farklı.
İnsanın nasıl doğasına aykırı oluyor? Zayıflar iken aynı anda yağları kasa çeviriyorsunuz ve koşmak spordan önce ısınmanıza yarar.
 
Hatayı geçtim. Doğru bulmak için çaba göstermek lazım. Youtubenin en basit spor kanalından program alsanız daha iyi olur gibi sizin için.
 
Son düzenleme:
Bu antremanı fullbody olarak her gün mü yapıyorsun ben anlayamadım tam.Ama vücut oranına göre program belirlemelisin.Vücudun elverişli değilse 1 aya kalmaz sakatlanırsın.
 

Geri
Yukarı