Oyun oynamamın lüks hale gelmesi

@oylesine1i devamlı DLC ve sürüm çıktığı için bekletip tekrar kıracaklardır. Borderlands 3 bile 4-5 kere kırıldı DLC, bilmem ne Edition, bilmem ne sürümü derken.

Ben de öyle bekliyordum ama öyle olmadı işte. Sadece araştırma için toplam 4-5 saatimi harcadım fakat hiçbir işe yaramadı. Tüm sitelerdeki oyun aynı sürüm. Muhtemelen çok bilinmeyen bir oyun olduğu için kırılmıyor.
 
4 TL aldığım oyun 150 TL olmuş tabii ki lüks oldu.


Ekran Görüntüsü 2022-02-22 21:21:42.png
 
@kino repack diski yoruyor diyenler var. Neredeyse 1 formata eş değer veri yazıyor diyiyorlar. Sence bir zararı var mı?

Başkasına sormuşsun fakat ben de cevap vereyim :). Diski yorduğu doğrudur ama 1 formata eş değer veri yazması saçma geldi. Repack dediğimiz şey sıkıştırılmış oyunu normal hale getirmek değil mi ben mi yanlış biliyorum? Mesela AC Odyssey repack indirdim. 55 GB'lık dosya indi. Oyunu yaklaşık 1 saat kurduktan sonra oyunun normal hali geldi. Yani aradaki 40 GB fazlalık 1 formata nasıl eşit olabilir ki.
 
@kino repack diski yoruyor diyenler var. Neredeyse 1 formata eş değer veri yazıyor diyiyorlar. Sence bir zararı var mı?

Windows 11 ile format atmak 30 GB civarı yazıyor, onu kim demişse matematiği iyi değilmiş. Şimdi git RDR2 satın al yüklemeye başla 3-4 formata eş değer veri yazacak.

Diske veri yazılacaksa yazılır yormaz yani 100 GB dosyayı Steam'den diske yazdırmak ile sıkıştırılmış dosyadan açarak yazmak fark yaratmaz. Bu diskler veri yazılması için var yormayıp ne yapacağız hiç kullanmayalım o zaman. 😄
 

Geri
Yukarı