Kedimi bırakmak istiyorum

Arkadaşlar, kediyi köye bırakmaya karar verdim en güzel yöntem köyde araba çarpmaz veya maması eksik olmaz.
Tek birşey diyeceğim.Lütfen köye yada sokağa bırakmayın,ya birine verin yada kısırlaştırın ve bakmaya devam edin.
Sokağa bırakmayacam o kesin.
Eğer dişi kedi ise maks 1000 1500 TL kısırlaştırma
Erkek ise 300 400 TL lütfen yaptırın.
 
Bana çözüm gerekli

Elimden geleni yapacağım.
Belediye yada veterinerle bir konuşun fiyat öğrenin biryerlerden bulursunuz para illaki.Yada ücretsiz yaptırırlar.Benimde kedim var 1 saat evden çıksak gelsek hayvan daha eve gelmeden miyavlamaya başlıyor özlediği için.
 
Yarın bir veteriner ile konuşmayı denerim.
Genelde kapalı oluyor burada
Eğer belediyeye gidip ben bu kediyi sokakta besliyorum kısılaştırırmısınız derseniz kısırlaştırma ihtimalleri var.Evde beslediğinizi söylemesseniz ücretsiz yaparlar.
 
Bir kediyi kısırlaştırmanız gerektiğini bilmedenmi aldınız?
Kısırlaştırmak için önce aşılarını tamamen bitsin, diye düşündük ama geç oldu.
Eğer belediyeye gidip ben bu kediyi sokakta besliyorum kısılaştırır mısınız derseniz kısırlaştırma ihtimalleri var. Evde beslediğinizi söylemesseniz ücretsiz yaparlar.

Tamamdır.
Bu arada beni forumlarda kediye çözüm dışında herkes konuşmuş.
Satanist falan deseydiniz tam olurdu ben sadece kedime bakmadığım için bizim yanımızda mutlu olmayacağı için böyle bir konu açtım
Evet, konu başlığı fazla acımasızca oldu biliyorum ben kedime 1 yıldır olabildiğince destek verdim her gün onunla vakit geçirdim.
Barınaklar kesinlikle tartışılabilir.
Dinimle ilgilenen kişileri raporlamaya başlayacağım. Kedilerimi çok seviyorum sadece bakamıyorum ve çözüm yolu istiyorum bazı kişiler bana yardımcı olurken bazı kişilerin sadece "Kedi sahiplenmek öyle değildir" yazması bana saçma geldi arkaplanda olanları bilmeden.
Keşke öyle diyip ortadan yok olmak yerine bak arkadaşım sokağa bırakma şuraya git bunlar yardımcı olur deseler daha iyi olabilirdi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı