Kedimi bırakmak istiyorum

En basidinden dışarı atılan köpekler yüzunden insanalr ölüyor. Neden dışarı bırakıyorsun? Barınak diye bir şey var duydun mu? Evcil hayvan diye geçer ama aran da bağ ulaşınca annesi/babası olursun. Sen de bu duygu yer edinememiş. Ben Müslüman'ım diye affedersiniz şeyinizi yirtiyorsunuz ama iş buna gelince kafa 1 numara hayvan deyip geçiyorsunuz. Madem bakmayacaksın neden alıyorsun? Benim oğlum/kızım diye hitap ettiğim bu güzellikler yeterince ilgi görmüyor.

Açıkçası bazı barınaklar sokak ile aynı düzeyde hatta daha kötü bağzen hayvanların acı çektirme merkezi olarak adlandırılabilecek yerler oluyor çok iyi araştırmak lazım ve konu sahibi dostum veteriner belki sorununu çözebilir eşyaları yırtmasın diye arada kedi nanesi koymak sana kalmış daha kötü yapabilir büyük peluş oyuncak ver ona çullansın (peluş oyuncak çok yumuşak olmasın dayanmaz kediye)

(Hatam varsa kızgın emoji at silerim)
 
Kısır değilse kızgınlık döneminde. Kediye de size de yazık. Kısırlaştırıp evde yaşamasına şans tanımanız lazım. Bunları yapamayacak durumdaysanız dışarıya terk etmek yerine en azından sahiplenecek bir gönüllü arayın lütfen.
Kedi kısır değil ve çok fazla oyuncu, ekonomik nedenlerimiz var.
Kısırlaştırmak çözüm gibi gözükmüyor kedim sürekli oyun istiyor ilk aldığımızda istediği herşeyi yapabiliyorduk ama şimdi ekonomik durumlar yetmiyor.
 
Hayvanlar sizin oyuncağınız değil. Bunu bin kere söylüyoruz. Sahiplenmeden önce her türlü olasılığı düşünerek sahipleneceksiniz. Dışarı atmak ne demek? Ufacık bir sevgi bile beslemediniz mi? Bir hevesle çocukların eline oyuncak oluyor gariplerim. Sonra da dışarıya ölüme terk ediliyorlar.

Önce kedinin derdi nedir diye bir araştırın. Direkt kafada hüküm verilmiş görünen o ki. Kısır değilse, kısırlaştırın. Sevgi gösterilmiyorsa, sevin. Dışarı atmak yerine sahiplendirin. Bari o kadar hayvana borcunuz olsun. İnancınız varsa Ramazan ayında bari yapmayın. Doğru düzgün sahiplendirmeye çalışın. Barınakta da yaşayamaz o hayvan artık. Çok yazık. Gece gece içim acıdı şu düşünceleri görünce. Aşırı sinirleniyorum.

Belediye ücretsiz kısırlaştırma ameliyatı yapar. Ekonomik nedenleri bahane etmeye gerek yok. Kötüydü madem sahiplenmeseydiniz.
 
Kedi kısır değil ve çok fazla oyuncu, ekonomik nedenlerimiz var.
Kısırlaştırmak çözüm gibi gözükmüyor kedim sürekli oyun istiyor ilk aldığımızda istediği herşeyi yapabiliyorduk ama şimdi ekonomik durumlar yetmiyor.
Kısırlaştırmayacaksan kedi almaman gerek.Hayvan acı çekiyor,kısırlaştırmak zorunda gibi birşeysin kedi aldıysan ekonomik neden diyorsun ancak eğer bunu bilmeden kedi aldıysan tamamen senin hatan.
 

Geri
Yukarı