Fake fotoğraf yüzünden dayak yiyeceğim

Technopat’ın yaş ortalaması ile alakalı açılan konuda 2000 ve sonrası ile alakalı yazdığım mesajların sonuna kadar arkasındayım. Bu nedir ya mod bunu ne diye onaylıyor acaba?
 
Technopat'ın yaş ortalaması ile alakalı açılan konuda 2000 ve sonrası ile alakalı yazdığım mesajların sonuna kadar arkasındayım. Bu nedir ya mod bunu ne diye onaylıyor acaba?

Şaka yapacaksan seviyesinde bırakırsın. Aykut Elmas bu vine ile bize mesajını belirtmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam sen o sopayı yiyeceksin 1 kere istersen gitme ama başka gün olur ki illa yiyeceksin kaçarın yok yani. Türkçene gelirsek bence okula devam etmen gerek.
 
Sizin sayenizde konu canlanmış oldu. Acaba konu sahibi en son ne yaptı. Ben dalga geçilen kişi dövecek diye anladım acaba ne oldu? Tatlıya mı bağlandı yoksa kavga mı oldu?
Ben de merak ettim. Bana dalgasına döveriz demişler gibi geldi öyle saçma sebebten dayak yiyeceğini sanmıyorum, hadi dalga geçilen çocuk olsa neyse de gülenler yapmaz herhalde.
 
Merhabalar adım emir.10.sinifa giriyorum her neyse biz 2 arkadaş sınıftan birisine şaka yapmak amaçlı Instagram'dan yazdık. İşte sonra aradan birkaç gün geçti tabii ben söylemedim fakat nasıl olduysa anlaşılmış. İşte herkese gösterdim bende bayağı güldüm eğlendim. Sonra dediler sende ne merakliymissin kiz olmaya falan saçma sapan konusmalar. İşte sonra bana bu arkadaş (trolledigim)diyelim bana penisinin fotoğrafını atti. Bende yok fake değil falan deyince eger fake ise seni doveriz falan sonra internetten bulmuş fotoyu çocuk iste dovmediler yaptığımız arkadaşım ile gıda sınıfında saklandık bir arkadaş daha vardı ismi arda Burak'ta beraber iste yaptığımız kişi trolu korkudan yavaş yavaş gittik şansımıza dovecek çocuklardan biride oradan geçiyordu saklana saklana eve gittik. Sizce yarın ne yapmalıyım okula gitmemeli miyim? Yoksa gidiyor ne yapmalıyım? Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Bundan anlıyoruz ki o arkadaşın her kimse ona yazan her kıza penisinin fotoğrafını atıyor demektir, şikayet edilmeli. Müdüre değil direkt olarak adliyeye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı