Erdoğan: Mültecileri göndermeyeceğiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gönüllü ve onurlu bir dönüş yapmak için kadınları arkanda bırakmayacak kadar onurlu olman gerekir, bu konuda kadınları yurt dışına gönderip gönüllü olarak savaşan din kardeşimiz bile olmayan Ukrayna halkını örnek alabilirler.

Yalnız nereden silah bulacaklar?
 
Erdoğan 1 milyon Suriyelinin döşünü sağlayacak bir proje yapacağı öne sürülüyor. Ayrıca zorla değil.

Erdoğan mülteciler hakkında: "Mültecileri göndermeyeceğiz. Gönüllü ve onurlu geri dönüş olacak." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu güzel ülkemizde ana muhalefetin başındaki ve yanındakiler ne diyorlar? 'Biz seçimi kazandığımızda bu ülkeden mültecileri ülkelerine göndereceğiz' diyorlar. Biz göndermeyeceğiz" diye konuştu.

Ayrıca Erdoğan, en çok yardımda bulunan bir ülke olduğumuzu belirtiyor.

ANSİ BALA VİDA ANSİİ BALA VİDA
 
Erdoğan 1 milyon suriyelinin döşünü sağlayacak bir proje yapacağı öne sürülüyor. Ayrıca zorla değil.

Erdoğan mülteciler hakkında: "mültecileri göndermeyeceğiz. gönüllü ve onurlu geri dönüş olacak." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "bu güzel ülkemizde ana muhalefetin başındaki ve yanındakiler ne diyorlar? 'biz seçimi kazandığımızda bu ülkeden mültecileri ülkelerine göndereceğiz' diyorlar. Biz göndermeyeceğiz" diye konuştu.

Ayrıca Erdoğan, en çok yardımda bulunan bir ülke olduğumuzu belirtiyor.


Biz kaçtık mı kaçmadık 93 harbi balkan savaşları 1.dünya savaşı bunlarda hep çocuk yaşta askerler öldü biz Türkiye türkleri olarak rahat yaşayalım diye suriyeliler rahat yaşasın diye değil. Doğal gaz buldu diye müjde veriyordu bilmem kaç metre küp hani nerede doğal gaz? Bir de çıkmış ekranlara Türkiye ekonomisi hiç olmadığı kadar güçlendi diyor nasıl güçlendi arkadaş halkın alım gücü ortada hala ekonomi çok güzel diyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı