Erdoğan: Mültecileri göndermeyeceğiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden mültecilerden bu adar nefret ediyorsunuz sizin bombalardan ailenizi kaybetseniz ne hissedersiniz? Neden bu nefret yani biraz empati yapamaz mısınız?

1. Onlar mülteci değil geçici koruma statüsünde yani savaş bittiğine göre istediğimiz zaman evlerine gönderebiliriz.
2. Ülkemizin ekonomisi milyonlarca suriyeliyi, Afgan'ı, Paki'yi kaldırabilecek kadar gelişmiş değil. Git biraz market fiyatlarına bak. Ülkedeki işsizlere biraz bak.
3. Evet biz empati yapabiliyoruz peki onlar yapabiliyor mu? Bu kadar sene burada yaşıyorlar verdikleri ekonomik zararı göremiyorlar mı? Biraz önce Gaziantep'i çarşısındaydım hiç de evleri bombalanmış, ailesini kaybetmiş gibi tipleri yoktu.
4. Suriyelilere yaptığınız empatiyi biraz da Türk halkına yapmayı deneyin.
 
1. onlar mülteci değil geçici koruma statüsünde yani savaş bittiğine göre istediğimiz zaman evlerine gönderebiliriz.
2. ülkemizin ekonomisi milyonlarca suriyeliyi, Afgan'ı, Paki'yi kaldırabilecek kadar gelişmiş değil. Git biraz market fiyatlarına bak. Ülkedeki işsizlere biraz bak.
3. evet biz empati yapabiliyoruz peki onlar yapabiliyor mu? Bu kadar sene burada yaşıyorlar verdikleri ekonomik zararı göremiyorlar mı? Biraz önce Gaziantep'i çarşısındaydım hiç de evleri bombalanmış, ailesini kaybetmiş gibi tipleri yoktu.
4. suriyelilere yaptığınız empatiyi biraz da Türk halkına yapmayı deneyin.

Ne yani göstermeleri gerek evleri.
 
Gönüllü ve onurlu bir dönüş yapmak için kadınları arkanda bırakmayacak kadar onurlu olman gerekir, bu konuda kadınları yurt dışına gönderip gönüllü olarak savaşan din kardeşimiz bile olmayan Ukrayna halkını örnek alabilirler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı