Erdoğan'dan Suriyeli açıklaması: göndermeyeceğiz ve 40 milyar $ daha harcarız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biri Erdoğan'ı bunu yapmaya zorluyor gibi.
Dış güçler.
Şaka değil, cidden. Sırf adamları tutalım diye bize hibe veriyorlar. Tabii ki biz de hibeleri seve seve kabul ediyoruz. Para her şeyden tatlı.
Ha ayrıca amaçları da belli. Para promosyon geliyor bunlara.
Baksana, her gün birisi katlediliyor. Daha dün bir kızımızı daha kaybettik, kafasından vuruldu sokak ortasında. Buzsuz videosuna rastladım, içler ürpertici. Suçlu dışarıda elini kolunu sallıyor.
Yavaş yavaş fethediliyoruz. Arap coğrafyasının mahvettiği her birer toplum gibi...
 
Giderler.
Ama hepsi gitmez. Türkler de 3 - 5 yıl çalışıp bir Ev parası kazanıp dönme amacıyla gitmişlerdi ve çoğu dönemedi. Hatta Alman, İngiliz vatandaşı oldu. Bir kısmı kalacaktır. Entegre olamayanlar mutlaka döner.
 
Kafayı yeme seviyem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Yıllar sonra değil pek yakında azınlık olup çıkacaklar. Sonra neler olacak hep beraber izleyeceğiz. Senaryo belli, hakkımızda hayırlısı olsun.
 
@permatik başlarım entegrenize, hepsi ..... olup gidecek. Meraklı olan varsa, sokakta bir sürü var, seç beğen al istediğinizi besleyin.
 
Bu adamın sonunu hiç iyi görmüyorum halk mutlaka bir yerde patlak verecek.
Kur korumalı mevduatta işe yaramadı.
Dolar yeniden 15.
Kötü günler bitti daha da kötü günler başlayacak.
 
Daha güzel böyle din kardeşlerimizi misafirlerimizi neden bu kadar saçma sapan şeyler yazıyorsunuz (!)
 
Mesele Tayyip veya A partisi B partisi değil. Mesele bölgeler yeniden çiziliyor Dünya üzerinde. 4-5 tane ülke iflasını açıklamıştı, Rusya Ukrayna kapışması vs vs. Büyük resme bakmak lazım. Hep iktidar üzerinden devirme olayları, lekeleme olayları olmuştur. Atatürk'e de aynısını yaptılar, diğer kişileri de. Toplumlar uyutuluyor ve büyük resmi görmeye engelleniyor. Çünkü sosyal medya, Gazeteler, TV haberleri o kadar büyük çöplük oldu ki, gerçeğe ulaşmak için didik didik etmek gerekiyor.
 
Çocuklar dahil herkes gönderilsin yazmışsınız yani ne kadar bunu istiyorsunuz ya bunu Suriyeli çocuklar size ne yaptıda nefret ediyorsunuz burada bırak kalsınlar?

Annenin bacının ta*iz edilmesini ve fotoğrafını çekilmesini istiyorsan onlar ile birlikte seni de yollayabiliriz istersen.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı