Devamının gelmesini istediğiniz ama bir türlü gelmeyen oyunlar neler?

Osman Nuri23

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2021
Mesajlar
3.562
Makaleler
2
Çözümler
28
Bazı oyunları oynuyoruz ama hikaye tam tamamlanmadan bitiyor ve bir bakıyoruz oyunun devam oyunu çıkmamış. Hikaye yarım yamalak kalmış. İnsanın içinde bir merak kalıyor tabii. Sizin de devamının gelmesini istediğiniz ama bir türlü gelmeyen oyunlar neler? Benim için; Half-Life 3, tales from Borderlands 2, Enslaved™: Odyssey to the west™ 2, The Wolf Among Us 2, The darkness 3, Max Payne 4, Crysis 4, Star Wars Jedi: Fallen order 2. bu oyunların gelmesini bekliyorum. Birçoğu için biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor ama beklemeye devam. 😀 en azından the Wolf Among Us 2, tales from Borderlands 2, Crysis 4 ve Star Wars Jedi: Fallen order 2'nin geliştirildiğini ve çıkacağını biliyorum. Bakalım ne zaman çıkacaklar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Raimi Spider-Man Evreninin 4.Oyunu. Gerçi film iptal olduğu için 4. oyunu beklemek belki bir tık aptallık ama çok isterdim oynamak. Hatta Nintendo sürümü vardı prototip'in 4.Oyunun.
 
NFS Underground 3. Ortalama (hatta ortalama altı) arabaları alıp geliştirmeyi seviyorum. R34/Supra/RX-7 gibi arabalar daha yeni yeni bu fiyatlara geldiler koleksiyonluk olmalarından dolayı. Onlar bile normalde ortalama birinin ulaşabileceği türden arabalardı, bu arabaları bir canavar haline getirip sokak arasında yarışma mantığını seviyorum. Yoksa yüz binlerce (hatta milyon) dolar harcayıp yaptığı bir arabayı, birkaç bin dolar kazanmak için sokak yarışlarına kim çıkarır?

Most Wanted ve sonrasındaki oyunları bu yüzden sevmiyorum, sadece drift mekaniklerinden dolayı NFS 2015'i biraz oynamıştım. Lamborghini, Aston Martin, Porsche gibi egzotik ve zaten astronomik güçlerdeki arabaları modifiye etmeyi ya da sokak yarışlarında olmasını hiçbir zaman sevmedim. İşin mantığına da ters.
 
Son düzenleme:
Çoğu kişi bilmez muhtemelen ama inFamous 1-2'nin devamı.

Oyunun sonunda ölüyorduk fakat üstümüze bir yıldırım çarpıyordu. Bu yüzden devamının geleceğini düşünmüştüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı