2023'te zorunlu askerlik kalkacak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanların kişisel tercihlerine saygı duymak gerekir demişsiniz karşıdakini "siz orta çağda mı kaldınız veya taş devrinde mi kaldınız" diyorsunuz cidden komiksiniz ayrı zamanda cahil, yazdığınız şeyin cümleyle bir alakası olsun, kitap okumadığınız her yönden belli ayrıca savaş esnasında orduda ki görevli insanların cidden sivil halka silah eğitimi vereceğini düşünüyorsanız da bu imkansız zaten 2 milyon personelden sonra personele ihtiyaç duyulursa o eğitim veren kişinin de işin içine girmesi demek ve bu kişi sivil halka eğitim vermek zorunda değil zorunda kalmaması için de sivil halkın askerlik yapması gerekir.
Maalesef katılmıyorum.
 
Sen rambo anılarını askerliği sana anlatan turancı eniştenden dinleyebilirsin. Benim seni eğlendirecek vaktim yok. Bunu bu platformda paylaşmama gerek de yok. Ama buraya attıkları zaman insanlar, şov yapıyor dersin.
Ben olsam pes etmiştim. Yalan attım diye.
 
Konu uzuyor. En son şunu söyleyeyim hiçbir olumsuz karşılığı olmasa bile askere gitmeyene adam gözüyle bakılmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunduğumuz bölge yüzünden her an tehlike altındayız bu yüzden bence insanlara en azından silah kullanması öğretilmeli eğer aşırı kötü bir duruma düşersek bu yapılan eğitimler savaşta büyük bir yardım sağlar.
 
Merhaba, zorunlu askerlik var. Şu an yaşım 15 bundan 4-5 sene sonra askerlik dönemim gelecek. Açıkçası askerliğe gitmek istemiyorum. Zorunlu olduğu için istek dışında gideceğim. Zorla olduğu için 2023'te kalkma ihtimali var diye duydum zorunlu askerliğin.
Zaten askerlik yapmak istemeyen adamın ülkesi için savaşacağını sanmıyorum.
Gereksiz personel ve maddi kaynak israfı.
 
Yani ülkenin çok rahat yüzde bilmem kaçı İslamist. Vatan için ölürüm diyenler, iki kere düşünün. Sizler için ölmeyecek adamlar için "ben askerde şehit olurum" demeyin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı