Askerliği yaptın mı dostum? Sadece merak ettim.
Tecilli. Olabildiğince uzatmaya çalışıyorum.
Askerliği yaptın mı dostum? Sadece merak ettim.
Hayatının en üretken dönemlerinde 6 ay boyunca hayatında bir daha görmeyeceğin insanların bokunu temizleyip hizmet etmek ve üstüne azar yemek mi güzel bir şey?Askerlik bence güzel bir şey neden herkes nefret ediyor bilmediğim bir şey mi var?
Anladım.Tecilli. Olabildiğince uzatmaya çalışıyorum.
Tuvalete komandoluk yaparsanız güzel ama mutfakta zor her gün binlerce patates öldürmeniz gerekiyor.Askerlik bence güzel bir şey neden herkes nefret ediyor bilmediğim bir şey mi var?
Askerlik bence güzel bir şey neden herkes nefret ediyor bilmediğim bir şey mi var?
Kötü bir şey değil ama insanların düzenini bozulduğu için pek sevilmiyor. Bedelli yapmaz isen aylarca askerde boş boş gezip gece nöbet tutacaksın ve askere giderken aklın geride bıraktıklarında kalıyor. Borcun var ise ödemeler gecikecek, Çalıştığın iş yeri seni işten çıkarıp başkasını alabilir, bir yakınının sağlık sorunları var ise sürekli onu düşüneceksin, Sevdiğin insanları özleyeceksin.Askerlik bence güzel bir şey neden herkes nefret ediyor bilmediğim bir şey mi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.