Zorunlu askerlik ne zaman kalkacak?

• Konuyu başlatan oznt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 10.004
Askerlik bence güzel bir şey neden herkes nefret ediyor bilmediğim bir şey mi var?
Hayatının en üretken dönemlerinde 6 ay boyunca hayatında bir daha görmeyeceğin insanların bokunu temizleyip hizmet etmek ve üstüne azar yemek mi güzel bir şey?

Askerlik bence güzel bir şey neden herkes nefret ediyor bilmediğim bir şey mi var?
Tuvalete komandoluk yaparsanız güzel ama mutfakta zor her gün binlerce patates öldürmeniz gerekiyor.

hasan söylemez on X: Aha bu da askerde tuvalet komandosu olduğum fotoğraf  :) http://t.co/FyE6p88zdr / X

Kardeşim askerlik denilen yer artık eskisi gibi disiplinli böyle harbiden askeri eğitim verilen bir yer değil ki. Giderken de boş gidiyorsun dönünce de boş dönüyorsun. 6 aylık askerlik sürecinde ne adamakıllı silah tutuyorsun ne de harbiden ben atış yaptım eğitimim var diyorsun. İki silah sıktırıyorlar, biraz şınav ondan sonra "yaylalar yaylalar" hop askerlik bitti.

Kötü bir şey değil ama insanların düzenini bozulduğu için pek sevilmiyor. Bedelli yapmaz isen aylarca askerde boş boş gezip gece nöbet tutacaksın ve askere giderken aklın geride bıraktıklarında kalıyor. Borcun var ise ödemeler gecikecek, Çalıştığın iş yeri seni işten çıkarıp başkasını alabilir, bir yakınının sağlık sorunları var ise sürekli onu düşüneceksin, Sevdiğin insanları özleyeceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı