Nafaka kalkmalı mı?

@Shinya Kogami evde oturup çocuk bakmak yerine iş hayatına atıldıklarında ahlak polisleri onları dövüp hapse atıyordu, unutmuşum. 🤣

Evlenmeden önce çalışmaya devam edeceğini söyleyip anlaşsınlar o zaman.
Ben çalışmaya devam edip eve bakıcı tutacağım dediği zaman gene ahlak polisleri devreye giriyor tabii, unutup duruyorum. :p

Sen savunmaya devam et bu durumu, başına geldiğinde de bakalım savunacak mısın? :D
Erkeğin ödediği nafakayı erkek arkadaşlarıyla çatur çutur eziyorlar.

Cahil bir insansın ve hala devam ediyorsun. Bak arkadaş yukarıda söylemiş. 18 yaşında köle gibi evlendirilip çalıştırılmayan kadın 45 yaşında boşanınca ne yapacak? Biraz zekanı kullan ve her boşanan kadının aynı olmadığını anla lütfen.
 
Hayır, böyle olmamalı. Neden 5 ay boyunca onun göğsü ve vajinası olduğu için para veriyoruz?
Parayla vücudunu mu satın aldım nedir yani?
Mağdur olup olmama durumuna göre değişiyor her iki taraf için,kadınlarda erkeklere nafaka veriyor bazi durumlarda biraz medeni hukuk'u kariştir anlarsin bu nafaka işlerini.
 
Hakaret olarak algıladıysanız özür dilerim sizden ama kadınlara sadece vajina ve göğüs diyen birine nasıl davranacağımı bilemiyorum açıkçası.
Göğüs ve vajina dışında erkeklerle aynı olduklarını kastetmeye çalıştım. Onları sadece 1 çift göğüsten ibaret görmüyorum. Aynı olduğumuzu söylemeye çalışıyorum.

Erkek-kadın eşitliği diye bir taraflarını yırtıyorlar ya hani, bir erkek markete girip 4250'ye çalışabiliyor. Parası olmadığından evlenemiyor bile ve 1+1 dairede yaşıyor.
Aynılarını kadın da yapabilir desem ''Vııığ kadın o öyle yaşayamaz vııığ.'' derler.
 

Geri
Yukarı