Devlet Bahçeli: Netflix artık haddini aşmıştır

İnsanın içinde ahlaki yapısının bozulacağı varsa bunlar bahane olur. Kendini bilen insan bunları izlese de bir şey olmaz, izlemek de izlememek de kişinin kendi kararı. Ben hiç izlemedim, bir şey de kaybetmedim. İzlesem de bir şey değişmez.
 
Ne yazdığımı tamamen anladın mı? Yani zaten bu dizilerden etkilenip "her kadın ile seks yapmalıyım" diyen zaten sapıktır. "seks" kelimesinin de sansürlenmesine karşı çıkmadım, neden sansürlediğini anlamadım. Seks kelimesini hakaret olarak algıladığını falan sanmıştım.

Ayrıca, sex Life gibi diziler bir insanın ahlakını bozuyorsa izlemesin.

İzlememesi sorunu çözmüyor. Sorun her şeyi normalleştirmenizde. Ahlak kelimesi neden sizleri rahatsız ediyor? Böyle yapabilir kendi düşüncesi izlemesin falan diyerek neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Senin ahlakını bozan hiçbir şey yok mu? Sokakta resmen ilişkiye giren insanlar görüyoruz bu ileri görüşlülük falan değil. Bunun adı başka bir şey. Bu normalleşmenin bir ürünü işte. Senin iraden güçlüdür izlediklerinden etkilenmezsin peki kız kardeşin bu durumdan etkilenip izlerken haz aldığın dizilerin baş rolleri gibi bir hayatı olursa bir rahatsızlık duymaz mısın? Bunlar hiç gelmiyor mu aklına? İnsanlar artık hayvanlaştı. İnsanın bir ölçüsü olması lazım yeri geldiğinde utanması bilmesi lazım.
 
Sokakta resmen ilişkiye giren insanlar görüyoruz bu ileri görüşlülük falan değil.
Netflix dizisiyle bunu bir tutmak mantıklı değil. Sokakta sevişmek her yerde yanlış görülür.

Gelişmiş ülkelerde bu tip şeyleri dert etmiyorlar dedi ya. Singapur bayağı iyi bir ülke. Orayı örnek gösterdim.
Gelişmiş ülke derken Avrupa ve ABD'yi kastediyorum. Ayrıca Çin gibi Singapur gibi ülkeleri gelişmiş olarak görmüyorum.
 
Netflix dizisiyle bunu bir tutmak mantıklı değil. Sokakta sevişmek her yerde yanlış görülür.

Gelişmiş ülke derken Avrupa ve ABD'yi kastediyorum. Ayrıca Çin gibi Singapur gibi ülkeleri gelişmiş olarak görmüyorum.

Senin gelişmiş olarak görmediğin ülkeler gelişmemiş mi oluyor? Sanırım sen kendi düşüncene uygun olan ülkeleri gelişmiş sayıyorsun. Bence senin gelişmiş ülken Tayvan olmasıdır bu da senin hakkında benim fikrim :)
 
Sanırım sen kendi düşüncene uygun olan ülkeleri gelişmiş sayıyorsun. Bence senin gelişmiş ülken Tayvan olmasıdır bu da senin hakkında benim fikrim :)
Yok Tayvanı da gelişmiş ülke olarak görmüyorum. Genel olarak yasakların havada uçuştuğu ülkeleri gelişmiş olarak görmüyorum.
 
Yok Tayvan'ı da gelişmiş ülke olarak görmüyorum. Genel olarak yasakların havada uçuştuğu ülkeleri gelişmiş olarak görmüyorum.

Tayvan'da dilediğin gibi yaşayabilirsin yasakların havada uçuştuğu bir ülke değil. Ensest ilişkilerin olduğu partilerde eğlenebilirsin. Yanlış anlama seni bu gibi düşüncelere sevk eden nedir? Yaşadığın hayatla yaşamak istediğin hayatın en ufak benzerlikleri var mı? Yaşadığın ülkeye hayranlık duyulmamasının sebebi yasaklar değil. Bir ülkenin gelişmiş olması ekonomisiyle doğrudan alakalıdır.
 

Geri
Yukarı