İtemsatış'ta 10 TL'ye satılan God of War hesabı alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu şekilde oyun almaya bende karşıyım ama bir oyuna da artık 200TL vermek istemiyorum. Ben 10TL'ye oyunu bitirebileceksem adamın kazandığı paraya takılmam.
 
@LynxC insanlarımız böyle işte. Öğren deyince hemen dislike atıyor. Sonra niye dolar 18 TL. Euro 20 TL dersiniz. Aklına geleni yazmak kolay tabii. GeForce NOW da sana bilgisayar kiralarlar. Sistem hiçbir zaman Online çalışmaz sen Online çalıştırmadığın sürece. Cloud'taki bilgisayara erişebilmen için internet bağlantısı ister. Onun haricinde ha dağ başında bir bilgisayarda oynamışsın ha gidip RTX 3090 Ti SLI yüklü bir Cloud bilgisayarda. Steam hesabın offline olduğu sürece sorunla karşılaşma olasılığın eşittir.

@EagleEnes @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE demek istediğim şu. Eğer zaten orijinal almayacaksanız korsan kullanın diyorum. Gerçi sendeki durum bilgisayar sıkıntılı sende anladığım kadarıyla GeForce NOW kullanmak zorundasın o zaman anlarım. Ama sistemi olan kişi para ödemek istemiyorsa Torrent indirsin gidip fırsatçılara para yedirmesin benden demesi.
 
Hocam Torrent'e güvenmektense 10TL vermeyi yeğlerim.

2 gün sonra alanlardan biri Online girip 10 dk oynamadığın oyunlar kütüphanesi patlarsa da dersin Torrent indirseydim keşke diye.

GeForce NOW'dan oynamanız için Steam Guard'sız hesap mı verdiler?

E herade Steam Guard'sız hesap verecekler. Başka türlü 1000 kişiye daha nasıl satacaklar :D
 
@alp15eren evet hocam.
Hesabı aldım ancak maile gelen kodu soruyor. Hesaba giriş sağlayamadım. Satıcıya yazdım bakalım. Eğer cevap gelmezse de siparişi iptal edip geçeceğim.

Eki Görüntüle 1429855

Satıcıyla konuştum. Guard olmayan yeni bir hesap verdi. Gittiği yere kadar oynayacağız bakalım :DKonuyu da güncellerim sürekli unutmazsam eğer.
26 Haziran 2022 20.20 bir sorun yok bakalım, oynamaya devam ediyorum. Konuya geri dönüş sağlayayım dedim.
@murat_boy93 hocam normalde verdikleri hesap guardlıydı, satıcıyla konuştum. Guardsız olanı verdi.
 
Kaldı ki oyunların çoğu 200 TL olarak da çıkmıyor artık :D minimum 500 lira.
@murat_boy93 hocam evet GeForce NOW kullanmak zorundayım. Yorumunuz için de gene de teşekkür ediyorum.

Bütçe meselesi ona bir şey diyemem tabii ki de. Ekonomik durumum iyi olmasına rağmen ben bile indirim kovalıyorum. Game Pass gibi üyelikler kullanıyorum. Maalesef ama maalesef çok pahalılar. FIFA 23 alacağım paket 1200 TL olacak diyorlar. Ben daha oyun çıkmadan kara kara düşünmeye başladım :(
 
500 kişiye satmak ve 500 kişi ile muhatap olmak, 500 kişiye satarken vakit harcamak, bunun tamını iş yükü. Ayrıca illegal bir durum da yok ortada. Çünkü paranı aracı site üzerinden fatura ile ödüyorsun. Vergi de veriliyor kısaca. Bu işin kolay ve kâr edilebilir iş olduğunu düşünüyorsan, bir miktar sermaye ile( oyunları satın almak için) sende başlayabilirsin. Girişimcilik iyidir.

Gerek yok, kendi mesleğim var. İyi de getirisi. Bu tür şeylere girmem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gerek yok, kendi mesleğim var. İyi de getirisi. Bu tür şeylere girmem.

Bu arkadaşın mantığı ne saçmaymış. Seni kastetmediğimi biliyorsun ama etiketlediğin kişinin mesajını göremedim. Okudum şok oldum. E ben yarın gidip merkez bankasını patlatayim. Sonuçta bir iş yükü var o kadar plan program yapacağım silah, patlayıcı satın alacağım. Vurulma ve hapse girme tehlikem de var bak buna dikkat. Aldığım milyarlarca dolar paranın bir kısmını oraya yere bırakayim (gerçekten halka dönen vergi olarak düşünün). Sonra diyeyim ki iş yükü var o kadar risk aldık bu para anlımın hakkıdır diyeyim. Nasıl fikir?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı