Yazilimbudur alışveriş deneyimim

  • Konuyu başlatan LSD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 910

LSD

Kilopat
Katılım
18 Ekim 2020
Mesajlar
2.465
Makaleler
2
Çözümler
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. Dün itibarıyla sisteme format atmam sonucu korsan lisans anahtarıma veda etmiş oldum. Ardından yazilimbudur adlı site üzerinden "Windows 10 Pro & Office 2019 Pro Plus Dijital Lisans" adlı ürünü satın aldım. İlgilenen kişiler için linki paylaşmak istiyorum.

1 Temmuz Cuma 23:35'te siparişi verdim ve 2 Temmuz 09:01'de Mail adresime lisans anahtarları teslim edildi. Normalde 10-20 dakika içerisinde teslim ediliyor fakat mesai saatleri dışında (Hafta içi: 09.00 - 18.00 | Cumartesi: 09.00 - 15.00) sipariş etmiş olduğumdan dolayı ürün sabah saatlerinde elime ulaştı. Gelen mailleri merak edenler için aşağıda paylaşıyorum.

Ek olarak şunu belirtmek istiyorum. Bu mailler Spam klasörüne geldi. Eğer Gelen Kutusu kısmında mail göremiyorsanız Spam klasörünü kontrol edin.

1656777648123.png
Burada görmüş olduğunuz gibi Pro sürümünün Lisansına ek olarak Pro'ya yükseltmek için ihtiyacınız olan Lisans anahtarı da paylaşılıyor. Tüm siteler bunu yapıyor mu bilmiyorum fakat eklemek istedim.

1656777976158.png
Bu da Office 2019 Pro Plus için gönderilen Mail. Ekte gördüğünüz resimler ise nasıl etkinleştirme yapacağınızı anlatıyor. Ayrıca mail içeriğinde de etkinleştirme işlemi yazılı olarak anlatılmış. Başarılı buldum.

Bunlara ek olarak her iki mailde de görmüş olduğunuz gibi ismi açık şekilde yorum bırakan müşterilere Avast hediye edildiği belirtilmiş. Ben belirtilen şekilde yorum yaptım fakat sanırım öncelikle yorumun onaylanması gerekiyor. Avast kullanmadığım için yorum onaylanıp, mailime teslim edildiği zaman lisans anahtarını forumda konu açıp çekilişle birisine hediye edeceğim.

Söyleyeceklerim bu kadardı. Bu konuyu siteye güvenemeyen kişiler için referans olması adına oluşturdum. Eğer ürünler mail adresinize teslim edilmediyse ya da lisans anahtarınız işe yaramadıysa siteyle iletişime geçebilirsiniz. Ben sorun yaşamadım fakat sorun yaşayan kişiler destek ekibinin oldukça başarılı olduğunu söylüyor.

Bunlar dışında merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
 
Mail tasarımları cidden çok kötü olmuş, bari biraz daha önem verir insan.
 
Burada da benim görüşüm var.


Adamlar benim üyeliğimi sildiler.
 
Burada da benim görüşüm var.


Adamlar benim üyeliğimi sildiler.
Konunuzu inceledim. Bana gönderilen Key de MAK Key. Ürünün ucuz olması ve uzun süre format atmayacağımdan dolayı bile bile satın aldım fakat konu da belirtmeyi unutmuşum. Tabii size yapılan şey bundan ayrı. Bu şekilde mağdur etmiş olmaları çok yanlış olmuş.
 

Geri
Yukarı