GTA 5'i 1080P TV ile Oynama

furkanxdgs4

Kilopat
Katılım
11 Haziran 2015
Mesajlar
1.250
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrencilik
Merhaba arkadaşlar. Sorularım biraz saçma gelebilir. "Ne gerek var bu sistemde bu güçte GTA oynamaya?" diyebilirsiniz. Ama oyunlarda olabildiğince kaliteli bir görüntü almayı severim. Ve elimden geldiğince de zevkli ve rahat oynamayı severim. İlk başlarda planım PS4 almaktı ama oyun kaliteleri PC'de daha iyiymiş ki bu benim için en önemli kriter. 1700 TL monitör dahil sistem topluyorum ve aşağıdaki sorularıma yanıt verirseniz sevinirim.
  1. Masa başında GTA 5 gibi bir oyunu oynamak istemiyorum. Bu konuda PS4 gibi Kasayı 1080P 100Hz 42" Samsung Smart TV Oyun Modunda bağlayıp oynasam olur mu? Klavye ile oynamayı severim ancak oyun kolu da gözüme çok hoş geliyor. Kanepede uzanıp oynamak için Kablosuz Klavye Mouse Seti mi yoksa Xbox Controller mı almalıyım? Kasayı odadan odaya taşıyacağım. Yani kasayı odadan odaya taşiyacağım.
  2. Aşağıda özelliklerini verdiğim sistemde 1080P de Very High gibi ayarlar gayet akıcı oynatıyor. Peki 4K'ya alsam ve ayarları Very High dan High'a çeksem (Çok fazla yormayan ayarları) oyun daha kalitesiz mi görünür yoksa daha mı iyi olur (Az önce dediğim TV'de oynayacağım)
  3. Aşağıdaki kasa kaliteli mi yani sistemime yeter mi? Yoksa yeni bir kasa şart mı?
Sistem özellikleri:
  • İ3 4130
  • MSI H81M-P33
  • Zotac GTX750Ti
  • HI-LEVEL 1600 MHz 8GB CL11 Soğutuculu RAM
  • Power Boost VK-D026B
  • Maxtor DiamondMax 160GB 7200RPM SATA3 HDD (Gelecekte değiştireceğim)
 
GTX 750 Tİ ile 4K oynayabilseydik High ayarlarda, GTX 980 Tİ gibi kartları almazdık.
Small Factor bir sistem toplamak sizin için iyi olabilir.
 
GTX 750 Tİ ile 4K oynayabilseydik High ayarlarda, GTX 980 Tİ gibi kartları almazdık.
Small Factor bir sistem toplamak sizin için iyi olabilir.
Hocam öyle bir sistem toplamda ne kadara patlar? i3 4130'u elden Vatan'dan aldım. İade yaparlarsa iade eder dediğiniz gibi yaparım ama bütçem max:1350TL. Aynı kalitede daha küçük kasalı bir sistem olabilir mi yani?
Bir de diğer sorularıma (1 ve 3) cevap verirseniz sevinirim.
 
Playstation 4 alın ve televizyonda rahatça kasma derdi olmadan oynayın.
Hocam doğru diyorsunuz da onu da TV'de oynamak için alırım ki babam da bir TV açıkken diğerini açtırmayan birisi. Yani akşamları oynayamam ki ben genelde okuldu arkadaşlardı yemekdi filan derken anca akşam oynamaya zamanım kalıyor. Daha çok yukarıdaki sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı