FitGirl virüs bulaştır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

axoys

Decapat
Katılım
2 Mayıs 2021
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Birkaç hafta once sonu. Site ile biten FitGirl sitesinden (gerçek olanı bu olması lazım araştırdım bayağı ama kesin demiyorum) FIFA 17 indirmeye kalkıştım. Dosya indi setup falan derken setup dosyasının tam ortalarında aynı görseldeki gibi Windows'tan trojan uyarısı aldım.
Trojan: Win32/Skeeyah.A!rfn detected.

63c65f8aac391ff530d7539af801d17ba63c2dc0925ca3002e2d7040e013c18c.png


Herkes güvenilir falan diyor ama ben hiç denememiştim, sırf oyun eski diye ve satışı yok diye indiricektim, hala satılıyor bazı sıtelerde ama 5-6 yıllık bu oyuna o kadar yuksek meblağ veremezdim. Sizce ne yapmalıyım? Bu site güvenilirse neden böyle bir uyarı aldım?

(O uyarıyı alınca setup falan her şeyi sildim kapattım şu an sorun yok.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
FitGirl Repack'i kendi sitesinde indirdiğinizde güvenlidir. Siteden çok oyun indirdim hatta başka bir siteden indirdiğim GTA 4'teki bir virüs her programıma bulaşıyordu ve FitGirl'in dosyalarına bulaştığında FitGirl dosyalarının virüsten dolayı bozulduğunu ve virüs olduğundan dolayı açılmayacağını yazıyordu. Gerçekten o virüsü yaymayı engelliyordu.
 
O da var tabi. Ama herkesin oyuna para verecek durumu olmuyor. Hele Türkiye gibi bir yerde. Param olsa seve seve para vererek oyun alırım.
Türkiye'ye ucuza bile oyun veriyorlar yurtdışında bir oyun 60 euro türkiye'de ki 40-50 euro'nun üstüne fiyatlar çıkmıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı