Milletimiz kadın algısı

569801

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2021
Mesajlar
3.146
Makaleler
4
Çözümler
39
Arkadaşlar bilmiyorum farkında mısınız ama bizim millette eğer bir kişi kadın ise her şeyi yapabilir, bağırabilir, şiddet uygulayabilir, sövebilir, dövebilir algısı var. Bunları bir kadın yapsa kadına hiçbir şey denilmiyor, dense bile anında kadın düşmanı ilan ediliyorsun. Fakat aynılarını bir erkek yapsa ülke ayağa kalkıyor. Neden böyle sizce? Ayrıca kadın düşmanı falan değilim.
 
İnsanlar neyi nasıl ayırt edeceğini bilmiyor, öyle bir algı oluştu ki artık kadınlar kutsal, dokunulamaz, her zaman suçsuz vb. şekilde saçma algılar var ve kimse tarafsız düşünemez hale gelmiş durumda. Ancak bu tarz olayların başını çeken şey bana göre özellikle erkeklerin abaza ve yobaz tutumları diye düşünüyorum. Çünkü kadınların bu şekilde düşünmesini bu tarz erkekler sağlıyor.
 
Kadınların Türkiye gibi geri kafalı bir ülkede tanrılaştırılmasından dolayı böyle durumlar. Söylerim ki, eğer kadın bana vurursa misliyle karşılık veririm. Üzgünüm ama medyanın beni haber yapıp yapmaması değil, benim vücut bütünlüğüm daha önemli. Gözümü karartırım bu kadınların yapınca ayıp olmayan erkekler yapınca ülkenin ayağa kalktığı durumlarda.
 
Ülkenin yarısı avcı maalesef ki.
Cidden alakası yok desen de öyle. Tanımadığı kadına sırf kadın diye yardım eder misal.
 
Arkadaşlar bilmiyorum farkında mısınız ama bizim millette eğer bir kişi kadın ise her şeyi yapabilir, bağırabilir, şiddet uygulayabilir, sövebilir, dövebilir algısı var. Bunları bir kadın yapsa kadına hiçbir şey denilmiyor, dense bile anında kadın düşmanı ilan ediliyorsun. Fakat aynılarını bir erkek yapsa ülke ayağa kalkıyor.
Benim gözlemlerim de tam tersi. Erkekler istediğini yapıyor ve hiçbir sorun olmuyor fakat kadın ufacık bir şey yapsa bile hemen mobbing yapılmaya çalışılıyor.
 

Geri
Yukarı