- Katılım
- 30 Ocak 2019
- Mesajlar
- 4.163
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 10
Taklaya geldik hocam. Yok yere 20 lira gitti ikinciyi denerken 
Hocam hangi oyunlarda kart var? Ve ne kadar kazandırıyor?Önerim Valve Complete pack alın indirimde sonra Idle Master kullanıp kartları düşürün daha sonra ise oyunları iade edin.
Hocam hangi oyunlarda kart var? Ve ne kadar kazandırıyor?
Önerim Valve Complete pack alın indirimde sonra Idle Master kullanıp kartları düşürün daha sonra ise oyunları iade edin.
Hayır, zaten ben baya önce yapmıştım hala ban yemedim.Hocam bazı oyunlarda VAC ban yemiyor musunuz öyle.
Yeni kurallara göre yasaklandı ama duruma göre verilebiliyor sanırım.Eğer yasak değilse bir önerim var. Karlı oyunlar buldukça discord üzerinden dmleşerek birbirimize bildirebiliriz. Bu şekilde fiyatlarda çok değişiklik olmadan ve erkenden birbirimize haber vermiş oluruz. Sunucu vermek yasak fakat kişisel discordumuzu yazabiliyoruz sanırım.
İsterseniz bunun için bir sunucu açabiliriz?Yeni kurallara göre yasaklandı ama duruma göre verilebiliyor sanırım.
(Kural 60)
Bir sunucu açıp bunun linkini paylaşırsak insanların yararına olacağı ve bundan bir kazancımız olmayacağı için bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.