Cinsellik ihtiyacını karşılayamamak

Kardeşim 19 yaşında cinselliği napıcan? İnsanın hiç mi hedefi olmaz hiç mi başarılı olmak istemez. Bak mesela ben hedefime ulaşmadan sevgili yapmayı düşünmüyorum. Zaten aşktan nefret ettiğim için hiçbir zaman sevgili edineceğimide düşünmüyorum. Her zaman özgür tek başıma takılmayı seven birisiydim. Önce bir hedef koy kendine ve onu gerçekleştir. Ya da benim tek hedefim cinsellik diyorsan sen bilirsin karışamam. Bunları şimdiden dert etme daha yolun uzun.
Hedefim var zaten, ama bu bir ihtiyaçtır.
 
Yine yanlış düşünüyorsunuz. Ülkede elbette cinsellik yaşanıyor ama bunu yaş ortalaması ve evlilik oranı ile dengelersen aradaki farkı çok rahat görürsün. Cinsel eğitimsizlik de cabası. Daha rahat özgür bir coğrafyada yaşasak bu tarz konular bu kadar sık açılmazdı.
Redditde de açılıyor bu konular ve yaş ortalaması olarak farklı da değil genelleme yapmaya gerek yok ozguvenli adamlar işi goturubiliyorsa illaki var yani yapan. Bunun dışında bu konunun acılma sebepleri arasında cinsel eğitimsizlik de yok hiv kaptım tarzı bir konu olsa nedeni olabilirdi.
 
Kardeşim 19 yaşında cinselliği napıcan? İnsanın hiç mi hedefi olmaz hiç mi başarılı olmak istemez. Bak mesela ben hedefime ulaşmadan sevgili yapmayı düşünmüyorum. Zaten aşktan nefret ettiğim için hiçbir zaman sevgili edineceğimide düşünmüyorum. Her zaman özgür tek başıma takılmayı seven birisiydim. Önce bir hedef koy kendine ve onu gerçekleştir. Ya da benim tek hedefim cinsellik diyorsan sen bilirsin karışamam. Bunları şimdiden dert etme daha yolun uzun. Bir de kim 14-15 yaşında cinsellik yaşar bu ne saçma şey hocam.
Ben tam tersini düşünüyorum. Zevkler olmadıktan sonra hedefine ulaşsan ne fark eder? Gerçi bu benim yaşam ve ölüm hakkındaki fikrimle de alakalı. Dünya malı burada kaldığı için kafa yormayı mantıksız buluyorum. Yaşayacak kadar olsun yeter. Bana hayattan zevk almama destek çıkacak insanlar lazım.
 
İhtiyaç değil, tercih ve eğlencedir.
Hayır ihtiyaçtır.
Redditde de açılıyor bu konular ve yaş ortalaması olarak farklı da değil genelleme yapmaya gerek yok ozguvenli adamlar işi goturubiliyorsa illaki var yani yapan. Bunun dışında bu konunun acılma sebepleri arasında cinsel eğitimsizlik de yok hiv kaptım tarzı bir konu olsa nedeni olabilirdi.
Hocam çirkinim işte. İstediğim kızlar beni istemiyor, beni isteyen kızları da ben istemiyorum.
 
19 yaşındayım ve hala kız eli bile tutamadım. Cinsellik yaşamayı çok istiyorum ama partner bulamıyorum. Üniversiteye başlayacağım. Orada da bulamazsam sonsuza kadar yalnız mı kalacağım? Batıda 14 15 yaşındaki çocuklar bile cinsellik yaşıyor. Bıktım artık, çok bunaldım.
ben 29 yaşındayım Cinsel anlamda birşey yaşamadım sevgilim oldu öpüşme vb. oldu ama ilerisi olmadı birşey olmaz kafana takma sevgili yap aklından çıkar
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı