Ümit Özdağ'dan Atatürk'ü anmayan imama sert tepki

Ben yıllardır cuma namazına gitmiyorum bu sözde müslümanlar yüzünden. Müslüman adam atasını ayırmaz. Ben bunun günahının bana yazıldığını da düşünmüyorum, dinden soğutanlara alkış tutmak gerek.
Kendini kandırmana gerek yok dostum. Başkalarının ne yaptığı senin yapacağın ibadeti engellememeli. İşin kolayına kaçmak seninki.
 
Harbi bu sefer takdir ettim. Helal olsun. Dediği de doğru, camiler artık eskisi gibi dolu değil.
Eskiden her cuma namazı dolup taşardı, artık %70'i falan doluyor anca. Cumhurbaşkanımız sağ olsun sözde Müslüman ama insanları dinden soğutan kişi de kendisi.
 
Umarım ZP kazanır, kazanır ki 2. bir AKP olduğunu görürsünüz. Ümit Özdağ milliyetçi değil, ülkücüdür, İslamcıdır.
Artık bir devlet İslam'la yönetilmek isteniyorsa o zaman güçlü olmalı. Yoksa ingilizlerin son halife diye abdülmecid'i kışkırtmasından gördük. Dini kullanarak Atatürk'ü düşürmeye çalıştılar. Atatürk'ün dini de belli değil. Benim için dini pek bir şey fark etmiyor zaten. Bir de şeriatı T**iban'daki veya Arabistan'daki gibi algılayan çok kişi var. Bu da bir tepkiye yol açar zaten. Özdağ bence ülkeyi İslam'la yönetmeye çalışmayacak.
 
Bir de hala düzgün bir aday yok. Mansur bir kere mültecileri gönderemez. CHP'nin çok fazla yurt dışında olan kurumlarla ilişkisi var ve buna bir tık abğlılar. İzin vermezler. Ayrıca Mansur'un Ankapark'ı terk etmesi hiç mantıklı değildi. Sırf onun değil diye böyle yapmak saçma.
 

Geri
Yukarı