GTA 6 sizce nasıl olacak?

İstanbul'da geçme ihtimalinin olduğunu düşünüyorum, çünkü Amerika'da bir GTA oyunu için bu kadar uygun olabilecek şehir yok.
 
En az 3-4 yıl sonra çıkacak bir oyun için şimdiden yorumlar yapılıyo. GTA6 biraz zor çıkar. Çıksa bile en az RTX 3070 ister. O Ekran kartı daha yok ama kaç yıl sonra çıkacağını siz hesap edin.
Oyun satmak zorunda senin benim sistemim kaldırmıyor ise. Elimizde RX 580 GTX 1660 var isterse açmasın. Şirket hemen zarar eder. Zaten evela RED Dead ekmeğini yesin. Sonra ona sıra gelir.
 
Kimi diyor "iyi olmayacak" kimi diyor "son GTA olacak".
Bunların hiçbiri resmi açıklama değil. Bunlara inanmayın.
Şimdi kendinize bir sorun: GTA 6'ya ne lüzum var? Zaten kaç tane GTA oyunu var onlar yetmiyor mu sanki en fazla ne değişecek? Hikaye, map, az da olsa grafik filan yani ne lüzum var yeni oyuna?
Dediğiniz şeyler kendi düşünceniz de olsa ben nitelikli bir görüş bulmadım çünkü dediğiniz şeyler evvela yeni bir oyun çıkartmak için yeterli bir sebep. Kim kendi başına yeni bir ''hikaye'' yeni bir ''harita'' yeni bir ''grafik'' çıkartabilir söyler misiniz? Sizin beklentiniz ne ben onu anlayamadım. Adamlar takla mı atsın yani? :D
Ayrıca bütün oyun serileri aynı mantıkla ilerlemek zorundadır. Assasins Creed oyununda bütün gün araba yarışı mı yapılıyor mesela?
Bir sürü GTA oyunu varsa insanlar bunları oynadı zaten. Aynı oyunları yeniden oynamak yerine yenilerini oynamak çok daha mantıklı. Ayrıca GTA 4'den önceki oyunlar pek çok açıdan çağının gerisinde.
GTA 5 ilk çıktığında satış rekorları kırdıysa, hala da en çok satan oyunlar arasındaysa demek ki yapılan yeni oyunlar boş değil. :)
''En fazla ne değişecek?'' sorusunun cevabının ''çok şey'' olacağı da insanların ''Ne zaman falanca oyun çıkacak?'' diye en fazla GTA serisi için sorması. Başka hangi oyuna insanlar yıllardır bu kadar bağımlı ve merak ediyor söyler misiniz? Oyuncuların çoğu bu fikirdeyse demek ki haklılık payı var değil mi?
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, azıcık şu yazınıza özen gösterin, öyle çok hata var ki düzenleyeceğim derken yoruldum. En azından noktalama işaretinden önce boşluk bırakmayın.

Konuya gelirsek, oyunun çok yüksek sistem istemesi saçma. Oyunlar mümkün olduğunca fazla insanı hedefler, sadece üst seviye ekran kartları ile oynanacak olursa batarlar, alan çok az olur. Oyunun çıkacağı tarihe göre ortalama bir kart ve üstü kaldıracaktır diye tahmin ediyorum.
 
Şimdi sen kendine şunu sor: Yıllar boyunca hep aynı oyunu ve grafikleri görüyorsun. Hep aynı görevler, hep aynı karakterler, aynı oyun ortamı ve havası. Tüm görevleri bitirdim ekstra freeroam yeteri kadar yaptım ki birçok insanda öyle dile kolay 7 yıl geçti GTA 5 bile geride kaldı hem mantıksal hem mekaniksel olarak GTA 6 gelsede 4K 60FPS HDR oynasam...

Bu yorumu 2 sene önce yazmışsınız ama GTA 5 geride kalmadı hala çok kullanıcısı var.
 
Rockstar GTA markasının ekmeğini fazlasıyla yiyor çok çok uzun zaman sonra GTA 10 filan görebiliriz. Bu oyun bitmez.😃
2 sene geçmiş olsa bile umarım aktifsinizdir, söylediğiniz şey gerçekte olan ile tamamı ile zıt. Bu oyunun Activision ve ya Ubisoft'un ellerinde olsaydı şu an neler olurdu hayal bile edemezsiniz.
 
En az 3-4 yıl sonra çıkacak bir oyun için şimdiden yorumlar yapılıyo. GTA6 biraz zor çıkar. Çıksa bile en az RTX 3070 ister. O Ekran kartı daha yok ama kaç yıl sonra çıkacağını siz hesap edin.
bence ama 4 gb ve üstü olan ekran karta ihtiyaç duyabilir
 

Geri
Yukarı