Mernis data kullanmanın suçu nedir?

Açabilirsiniz ama çok olur ilk rehberlik sonra polis siber suçlar tazminat diye ilerleyin.

Bugün müdür yardımcısına ilgili şikayette bulundum dilekçe yazdım çocukta karşı olarak bana şikayet dilekçesinde bulundu sebebi duyduğuma göre zorbalıkmış ki zorbalık söz konusu değil. Ayrıca çocukta data olduğunu kanıtlamak için yapamazsın demiştim ki galiba hocalar sen onu kışkırtmışsın diyerek karşı argüman sundular. Olayı datanın bu çocukta olduğundan saptırarak kışkırtmaya getirdi bir hoca bu hafta disiplin kurulunda belli olacak. Ayrıca bu yaptığım yani kanıtlamak için yapamazsın demem suç mudur?
 
2022 data yok. Kesinlikle herhangi bir sigorta şirketinin çalışanını ratlamış(RAT'lı PDF ile). Sonrası zaten çok kolay bunu kanıtlarsanız hapse girmemesi imkansız.

Kanıtladım zaten gerekli SS'ler ve konuşmalar mevcut. Okul müdür yardımcısının bana sende suç alabilirsin gibisinden çıkışı benim moralimi bozdu. Sınıftaki çocuğun arkadaşları mevcut ve idareye arkadaşları çağrıldı büyük ihtimal arkadaşları onun tarafında olacaktır. Ama sence de bu datadan bilgilerime erişmesi mi suç yoksa ben eğer yapmışsam zorbalık mı daha büyük suç?
 
Kanıtladım zaten gerekli SS'ler ve konuşmalar mevcut. Okul müdür yardımcısının bana sende suç alabilirsin gibisinden çıkışı benim moralimi bozdu. Sınıftaki çocuğun arkadaşlar mevcut ve idareye arkadaşları çağrıldı büyük ihtimal arkadaşları onun tarafında olacaktır. Ama sence de bu datadan bilgilerime erişmesi mi suç yoksa ben eğer yapmışsam zorbalık mı daha büyük suç?

Karşı tarafın kanıtı veya görgü tanığı var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı