- Katılım
- 4 Ocak 2020
- Mesajlar
- 4.616
- Çözümler
- 35
Adam ronaldoyu küçümsememişki sadece messinin daha iyi olduğunu söylemiş.
Adam futbol tarihindeki en skorer iki isimden birisine 13 yaş Instagram futbolcusu demiş yani daha saçma ne söyleyebilirdi ki?
Adam ronaldoyu küçümsememişki sadece messinin daha iyi olduğunu söylemiş.
Geç o zaman.Sıkılmadınız değil mi? Sıkıldım artık bu tartışmalardan. Forumun yaş kitlesi iyice 13 yaş altına çekilmişti. Ancak yorum atıp geçiyorlardı. Şimdi konu açmaya başlamışlar. Belirli kategorileri gizleme eklentisi hemen gelmeli. Yada ben başka foruma geçeceğim.
Manu'daki son 2 yılını izleyip ronaldo yorumlamak..Kesinlikle katılıyorum kendisinin futboldan anlamadığı bariz Ronaldo ya kötü diyen zaten 2 yıldır futbol izliyordur.
Sadece ben bu şekilde düşünmüyorum ki. Bu sorudan rahatsız olan herkes mi geçsin?Geç o zaman.
İsteyen geçsin seven kalsın.Sadece ben bu şekilde düşünmüyorum ki. Bu sorudan rahatsız olan herkes mi geçsin?
Sıkılmadınız değil mi? Sıkıldım artık bu tartışmalardan. Forumun yaş kitlesi iyice 13 yaş altına çekilmişti. Ancak yorum atıp geçiyorlardı. Şimdi konu açmaya başlamışlar. Belirli kategorileri gizleme eklentisi hemen gelmeli. Ya da ben başka foruma geçeceğim.
Aynen.Her şey sizin keyfinize göre mi olmalı? Konuyu açan açmış onaylayan onaylamış. Biz de altında konuşuyoruz. Rahatsız oluyorsan girme konuya. Boş şova kalkıyorsun.
Bilader zevk bırakmıyorsun ki. Haftada bir CS:Go vs Valo, Windows vs Linux, Ronaldo vs Messi gibi gibi saçma sapan karşılaştırma konuları açılıyor. Cevap zaten belli bir kesim Ronaldo der bir kesim Messi. Ha illa cevap istiyorsan zaten çok fazla karşılaştırma konusu var. Oradan bakabilirsin ne diye konu açıyorsun anlamıyorum?İsteyen geçsin seven kalsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.