Messi mi Ronaldo mu?

  • Konuyu başlatan 580790
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 145
  • Görüntüleme 5B
Sıkılmadınız değil mi? Sıkıldım artık bu tartışmalardan. Forumun yaş kitlesi iyice 13 yaş altına çekilmişti. Ancak yorum atıp geçiyorlardı. Şimdi konu açmaya başlamışlar. Belirli kategorileri gizleme eklentisi hemen gelmeli. Yada ben başka foruma geçeceğim.
 
Sıkılmadınız değil mi? Sıkıldım artık bu tartışmalardan. Forumun yaş kitlesi iyice 13 yaş altına çekilmişti. Ancak yorum atıp geçiyorlardı. Şimdi konu açmaya başlamışlar. Belirli kategorileri gizleme eklentisi hemen gelmeli. Ya da ben başka foruma geçeceğim.

Her şey sizin keyfinize göre mi olmalı? Konuyu açan açmış onaylayan onaylamış. Biz de altında konuşuyoruz. Rahatsız oluyorsan girme konuya. Boş şova kalkıyorsun.
 
İsteyen geçsin seven kalsın.
Bilader zevk bırakmıyorsun ki. Haftada bir CS:Go vs Valo, Windows vs Linux, Ronaldo vs Messi gibi gibi saçma sapan karşılaştırma konuları açılıyor. Cevap zaten belli bir kesim Ronaldo der bir kesim Messi. Ha illa cevap istiyorsan zaten çok fazla karşılaştırma konusu var. Oradan bakabilirsin ne diye konu açıyorsun anlamıyorum?
 

Geri
Yukarı