Ölüm hakkındaki düşünceleriniz nedir?

  • Konuyu başlatan Mxpyma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 473
  • Görüntüleme 20B
Konu boş yapanlarla doldu cidden. Sabaha kadar anlatsamda anlamayacaklar. İnandığım dinde bile bundan bahsediyor. Ne yaparsan yap anlamazlar diyor. Tecrübem ile inandığım birbiri ile aynı olunca yanlış olmadığına inanıyorum. Konuya daha mesaj yazmayacağım. İyi akşamlar.
 
Benim dinim için öyle bir şey yoktur ona terstir? Hala neyini anlatayim benim için yoktur diyorum. Insan hayvandan daga üstün bir varlıktır ondan evrimleşmiş olamaz benim kanımca.
İşte senin fikrin değil kanıtlanmış bir kanun 1 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum.
 
İşte senin fikrin değil kanıtlanmış bir kanun 1 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yahu ben inanmıyorum diyorum olup olmaması hakkında bir şey demiyorum bir şey olsa bile sen ona inanmayabilirsin öyle bir şey ama bunun olup olmadığı bile malum değil. Çürütülemeyen şeyin üstüne gitmezsen niye o zaman boynunu eğip inanıyorsun?
Nedense evrime inanıyorsunuz ama iş İslam'a gelince (mucizeler, peygamber) karşı çıkıyorsunuz. Neyse şimdi gelip hahaha falan atacaksınız yine inanmak istemediğiniz için. İslam zaten direk Adem'den bahsediyor senin evrimine karıştığı falan yok ama dinime ters olduğu için inanmam benim için uygun değildir şurda da Ilber Ortaylı diyor zaten


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı