iPhone kullananlar neden gerçeği kabullenmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sözde güncelleme olan aslı cihaz bozmak olduğu 5 yıllık güncelleme desteği.
Buna ben de katılıyorum bende iOS 16 kurduktan sonra sanki telefon yavaşlamış gibi hissettim.
Planlı eskitmeyi her telefon üreticisi yapıyor. Apple'a has bir şey değil. Kaldı ki Apple zaten planlı eskitme yaptığını kabul etmişti. Asıl sorun, planlı eskitme yaptığı halde yapmadığını iddia eden firmalarda :D
 
Bana 2015 yılında çıkmış android telefonu halen günlük yaşamında kullanan birilerini söyleyebilir misiniz?
Ben size halen 6s kullanan kişileri söyleyebilirim. Bu forumda bile oldukça fazla sayıda vardır.
 
Apple kullanmam etmem, fakat kamera MP'si her şeyi belirleniyor, 1 milyar MP kameralı şayomi telefonların kamerası 12 MP'lik S8'den daha kötü oluyor.
 
Dostlar işlemci konusunda Apple iyi de, yani bir telefon için 50000 TL verilir mi? Sizin Xiaomi dediğiniz, Huawei dediğiniz markalar Çin'de üretiliyor. Apple da Çin'de Foxconn'da üretiliyor. Camları çok kolay çatlıyor. App Store zaten başlı başına fiyasko, kamera çöp. iOS rezil, renkler boya kaleminden çıkma gibi, ekranları beş para etmez. (Özellikle 11)
Lightning yıllardır kullanılıyor. Intel stok fan olayına dönecek.
Çevre (!) için şarj adaptörü yok. Bir de "hızlı şarj" adı altında 20W kim bilir kaç saatte şarj olmayan bir telefon çıktı. Apple, anlamadın ama insanlar para s*çmıyor. Zaten çevreyi en çok kirleten de sensin. Bir dandik "Designed in California" yazan plastik kolay çizilen bir adaptör için 300 TL vermeye değer mi? Zaten artırılabilir hafıza yok. Arkada parlayan bir ısırılmış elma logosu için 50000 verilir mi? Steve Jobs yine iyiydi. Şimdi bu Fatih Ürek'e benzeyen beyaz saçlı gözlüklü Cook Man olan bir eleman geldi. Apple 2027'de batacak.
 
Bayılıyorum böyle tartışmalara. :) Sanki herkes babasının şirketiymiş gibi markayı savunuyor, diğerini kötülüyor. :) Bırakın kimin zevki ve ihtiyacı olan neyse onu kullansın.
 
40.000 lira verdiğim bir telefonun 10.000 lira verdiğim bir telefondan 4 kat daha iyi olmasını beklerim. Daha iyi olabilir ama parasını hak ettiğini düşünüyorum. Özellikle türkiyede etmiyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı