Need For Speed: Unbound Fiyatı Açıklandı!

5 sene önce Need For Speed: Payback'i 200TL'ye almıştım. O zaman bile bir oyunun 200TL olması aşırı garip geliyordu bana ve şu anda 1000'li sayılardan bahsediyoruz. Gerçekten garip.
 
Çıksa ne olcak kaç kişi alabilecek ki onları.
Call of Duty: Modern Warfare II (2022) de buna çok benzer fiyatta ancak Türkiye'de en çok satanlar listesinde başı çekiyor. Yani alan/alabilen çok fazla insan var.

Hayır değil. Piyasada on basacak bir sürü oyun var aynı paraya. Biz fiyat algımızı yitirdik sadece.
Oyun firmaları oyunun ne kadar kaliteli/iyi olduğuna bakmaz. Oyunun tam bir oyun olup olmadığına bakarak fiyat biçerler, bu her firma için böyledir. Eğer oyun ara oyun kafasında geliştirilmediyse kötü bile olsa tam fiyattan satışa çıkarırlar.

Sonuçta oyunun ne kadar iyi/kötü olduğu oyuncudan oyuncuya değişir. Sana göre o fiyatı hak etmeyen bir oyunken başkası için o fiyatı hak eden bir oyun olabilir. Bu durumda ne yapacaklar peki her oyuncu için farklı fiyat mı biçecekler? Elbette tam fiyattan çıkartıp takdiri oyunculara bırakacaklar.

Bana soracak olursan Call of Duty: Modern Warfare II de 1.100₺'yi hak edecek bir oyun değil ancak alan tonla oyuncu var.
 
70 dolar 1200 TL olur diye söylemiştim. EA şaşırtmıyor.

999 TL'lik oyun hayırlı olsun. Belki yeni nesil oyun diye 60 dolar değil de 70 dolar oyun olursa 1199 TL'lik oyun hayırlı olsun deriz. Fiyatı bir yana bu kadar yarış oyunlarıyla ilgili şirketi olan EA bu oyunda da işi batırırsa bir daha düzgün NFS oyunu göremeyiz.
 
Her zaman yeni çıkan oyun ya da telefonlara falan para verebilecek bir kesim var zaten.
O zaman "kim alabilecek ki zaten?" demenin de bir manası yok benim lafım ona zaten. Demek ki alamayanlar olduğu kadar alabilenler de var.

Sen alamıyorsun diye kimse alamıyormuş gibi davranmak yanlış.
 
O zaman "kim alabilecek ki zaten?" demenin de bir manası yok benim lafım ona zaten. Demek ki alamayanlar olduğu kadar alabilenler de var.

Sen alamıyorsun diye kimse alamıyormuş gibi davranmak yanlış.

Kimse almıyor diyemeyiz zaten elbet alan varda. Kimin aldığı önemli değil fiyatlar eskiye göre çok yüksek.
 
Ben onu demeye çalşıyorum işte. Bu fiyatların yüksek olmasının sebebi yapımcılar değil.
Aga son çıkan NFS oyunları hiç takdire şayan değiller. EA her sene bir NFS oyunu çıkarıyor. Hadi hikayeleri falan düzgün olsa ya da simülasyon tadında olsa neyse verilir diyeceğim. Ama değmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı