Last Trials
Decapat
- Katılım
- 12 Haziran 2022
- Mesajlar
- 594
- Çözümler
- 3
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
18 yaşından büyüksündür sanırım, senin kararın, senin hayatın. Bazı insanlar uzun ve zor süreçler yaşayarak öğreniyorlar.
Birileri seni uyarıyorsa o uyarılar baş ağrısı ve gereksiz sözler değiller. Sen acı çekerek öğrenme, sonra çok pişman olma diye deniliyor.
Ben kilo alma/verme bilginin olmadığını düşünüyorum. Yazdıkların da onu gösteriyor. Her yerde duyduğun çok spor yaparak, az yiyerek olmaz, o ne yapacağını bilmeyen cahillerin işidir.
Basitçe yazımı oku, eğer fazladan sormak istediğin olursa etiketle yanıtlarım.
Bayım şimdi öncelikle anlatma size anlatamadığım şey şu doğal yolları uygulayamıyorum bazı sebeplerden ötürü doğal yollara başvuramıyorum bunu anlatamıyorum ben size hala keyfimden yapmıyorum sadece bir soru sordum anlatabiliyor muyum siz var cevaplamak için verdir ir ve aldırır aldırmaz bu kadar bitti gerisine gerek yok zaten bu yaptığınız uyarıları az buçuk biliyorum bunları göze alıyorum ben internette araştırıyorum hatta yani teşekkür ederim yine de cevap verdiğiniz için.