Ümit Özdağ'dan Rudaw TV muhabirine tepki: “Sınırdan giremeyeceksiniz”

Resmi sitelerine bakınca Ümit Özdağ'ın ne kadar haklı olduğu ortada. Sitelerinde yazan, var olmayan o yeri, gitsin orada haberlerini yapsınlar. Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti.
Türkiye'nin bölgesel kanalı değil ki, Irak'ın kuzeydoğusunda Türkiye ve İran sınırında özerk yapısı, marşı, bayrağı, başkenti, parlamentosu, CB ve başbakanı olan (I)KBY'nin kanalı.
Adamlar adına ne yazsınlar? TBY mi?
 
@TC Zafer Arslan dini ön planda tutarak hiçbir yere varamayız. Dini ön planda tutmak işe yarasaydı Orta Çağ zamanında Avrupa sefillik çekmezdi. Din her zaman için en son planda olmalıdır hatta mümkünse dinin hayatta yeri olmamalıdır. Herkes kendi dinini kendi içinde yaşasın arkadaş, bana ne milletin neye inandığından ya da neye taptığından.

MADDE 2. – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
 
İran'daki KDP ile Irak'ta IKBY olan yapı aynı değil.
IKBY taa Özal döneminden beri Türkiye'ye yardım eden bir yapı. Saddam'ın zulmünden kaçan Kürt ve Peşmerge de bir zamanlar Türkiye'ye yerleşti. Şartlar değişince Türkiye'nin de desteği ile IKBY'yi kurup bölgesel özerklik elde ettiler.
PKK onların üzerine gitmiyor, gidemiyor. Onlar olmasa oralara da PKK hakim olur.
Bulundukları yer de az önemde değil.

Iraqi_Kurdistan_in_Iraq_(de-facto_and_disputed_hatched).svg.png
 
Adamın bir tek falsosu yok, açığı yok.
İronidir umarım?
Ekonomi hakkındaki vaatleri her siyasetçinin verdiği basit vaatler. Faşistin önde gideni, siyasal islamcı, partisinin kadrosu bizim halı saha kadrosundan bile kötü. Yeni AKP kısaca kendisi. Üstelik de 2023'de oy bölmek için çıktığı aşikar, MHP yan çar kendisi.
 
Forumdaki Ümit Özdağ fanları çoğunun daha Ümit hocanın adını bile duymadığı zamanlar kendi kitaplarını okumuş biri olarak artık Ümit Özdağın konuşmalarını vb. dinlemek ile bir dakika vakit kaybetmem. Türkiyede siyaset yapabilen tek bir kişi yok. Türkiyenin ırkçı vaatler ile iktidara gelebilecek kimseye ihtiyacı olmadığı gibi zafer partisi zaten barajı geçemez; barajı geçemeyecek bir partiye atılan her oy iktidara atılmış demektir. Ben 6'lı masanın siyasetini ve muhalefetini de beğenmiyorum.
 
@495477 @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE @J.Lannes @izmirkartali

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin toprak bütünlüğünü tehdit edenlere karşı az bile söylemiş. Bu tür varlıklar, var olmayacak hayaller ile asla emellerine ulaşamayacak. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
ss.jpg
 
Son düzenleme:
@495477 @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE @J.Lannes @izmirkartali

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin toprak bütünlüğünü tehdit edenlere karşı az bile söylemiş. Bu tür varlıklar, var olmayacak hayaller ile asla emellerine ulaşamayacak. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Eki Görüntüle 1574689
Kürt milliyetçiliği yapıyor tabi ki. Ama Türkiye ile bir sorunu yok. Burada Kürtler'in yaşadığı yerlerin hava durumunu gösteriyor. Bu bir harita değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı