Technopat-TN3 sistemin fiyatı yükselmiş

Telefondan baktığımda 20546 gibi bir miktar görünüyordu internet sitesinde ise hala 19.999 idi. Şimdi bu fiyattan sipariş verdim, her ne kadar cuma günü 18.999'dan verip iptal ettirip araya 1000 TL fark girse de.

Fiyatı geri çekmişler tekrardan ben bir tane sipariş verdim. Zam gelmeden akşama hemen bir tanede arkadaşa alacağız inşallah. Hayırlı olsun size de.
 
Tutarlı-mantıklı olan birçok şey kabul edilebilir. Doların hali ortada tabii ki doğru bir tespit hatta stoklara 1yıl önce girmiş bir ürünü uzun süre düşük fiyattan satabilir, yeni stoka dahil ettiği aynı ürünü ciddi anlamda yüksek fiyattan satabilir. Ama 22K olan bir ürünü 2 gün sonra 19k ya başka bir isimle hazır sisteme dahil ediyorsa bunda bir tutarsızlık görürüm. Böyle bir şey olması için doların hatırı sayılır bir düşüş yaşaması ve bu ürünleri satıcı firmanın yeni dolar kuru üzerinden stoklara dahil etmesini gerektirir. Eee böyle bir durum yok. O zaman 22K ya sattığın sistemden daha fazla kazanıyordun. Başka değişkenler beni bağlamaz tüketici açısından bu kabul edilmez.

Hocam aynı sistemin 19k hali hangisi acaba linki veya adı var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı