Anlayamıyor arkadaş.Dizel araçlar daha pahalı. Yakıt dersek gene dizel pahalı. O zaman dizel nasıl fakir işi oluyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlayamıyor arkadaş.Dizel araçlar daha pahalı. Yakıt dersek gene dizel pahalı. O zaman dizel nasıl fakir işi oluyor?
Tırtırtırtırtırtraktör.2.0 TDCI dizel otomatik İstanbul şehir içi 7.5. Sesi yeter.
Günümüzde turbo benzinliler ve yakıt fiyatlarının değişmesiyle birlikte bu durum değişmiş olsa da önceden dizeller yakıt konusunda çok avantajlıydı. Benzinli araçlarda çokça tüp kullanılırdı. Yakıttan tasarruf edebilmek için insanlar dizel alırdı. Yani fakir işi xdAnlayamıyor arkadaş.
1.3 benzinliden başkasına binmemişsin belli ki.Benzin diyenin zekasından süphe ederim.
Dizel her konuda benzinli arabayı yerden yere vurur, yok eder ezer. Dizel arabalarda Tork gücü diye birşey var hatırlatırım.
1.6 Corolla kullanıyorum. Şehir içi 7-8 litre yakıyorum. 1.6 TDI Jetta kullandım. 6-7 litre yakıyordu. 1.9 TDI Caddy kullandım o da 8-9 litre yakıyordu. Ben değil sen muhalefet olmak icin yorum yapıyorsun.
10-11 litre mi yakıyor? Arabanda sorun var veya araba sürmeyi bilmiyorsun.
10-11 litre yakmak icin ekstra uğraş lazım.
Günümüzde Turbo benzinliler ve yakıt fiyatlarının değişmesiyle birlikte bu durum değişmiş olsa da önceden dizeller yakıt konusunda çok avantajlıydı. Benzinli araçlarda çokça tüp kullanılırdı. Yakıttan tasarruf edebilmek için insanlar dizel alırdı. Yani fakir işi xd
1.3 benzinliden başkasına binmemişsin belli ki. Ağlama.
Sevdiğimiz ses.Tırtırtırtırtırtraktör.
Daha güçlü falan değil. Sen düzgün bir benzinliye binmemişsin. Babacığının 1.5 dizelini getir atmosferik benzinliyle torksuz traktöre çevireyim istersenAsıl benzin fakir işi, dizel araçlar daha pahalı ve daha güçlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.