Epic Games hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Benim fikrimde DC sürümünü tekrardan herkese dağıtmaları. Çünkü DC halini alanlardan alsan onlara haksızlık olacak bende dahil olmak üzere alamayanlara dağıtmazsan bize haksızlık olacak. En iyisi yapmışken herkese yapmak.
 
Kaliteli bir oyunu ücretsiz dağıttılar, ek paket hatası olsa bile umurumda değil şahsen ben ilk halini alamama rağmen sinirli değilim, 400 liralık oyun aldım bedava daha ne isteyeyim.

Steam ile rekabet etmeye en yakın platform olmasına rağmen berbat bir Launcher'a sahip, neden kimse "şunu değiştirsek mi hocam artık?" demiyor üst makamlarına bilmiyorum. Steam resmen oyunların sosyal medyası olacak kadar güzelleşmişken Epic Games'in sanki üç beş kişi tarafından tasarlanmış gibi duran ve takılmalar, donmalar yaşayan bu Launcher'ı neden geliştirmiyorlar anlamıyorum.

Bir de ücretsiz oyun veriyorlar diye "Steam'den daha iyi" diyen olursa linçlenir, Epic Games ortada yokken dolar kurunu yıllarca bizim için sabit tutan bir platforma ihanet etmeyin. 🙃
 
Gerçekten insanlar çok sabırsız bir yanlışlık olmuş belli. Yakın zamanda özür dilenecek ve herkese Director's Cut sürümünü verecekleri de açık. Bu kadar firmayı karalamak çok anlamsız.
 
Plansız iş yaptılar ve sonucunuda 2 tarafta gördü(Epic ve oyuncular). Bence DC sürümünü hata olsa bile vermeleri gerek. GoW aldım umarım Epic sorun çıkartmaz bana şans dileyin.
 

Geri
Yukarı