Death Stranding Ücretsiz Oldu

Milletin öyle kafası var ki epic games bugünden itibaren sırayla elden ring, god of War, uncharted, rdr2 gibi oyunları bedava verse yine bir kılıf takacaklar ona üzülüyorum. Adam bedava oyun veriyor evinde bedava oyun alan 13 yaşındaki çocuk platforma laf atıyor. Düşünebiliyor musunuz bir tarafta kaç milyon dolarlık platform bir tarafta 18 yaş altı çocuklar. Bu şirket bu cocuklardan trip yiyor.
Evet. Bu gidişle yemeye de devam eder.
 
@Turbooo sen ne anlatıyorsun? Bedava oyun veriyor diye yaptığı hatayı göz ardı edecek değiliz. O zaman dağıtmasın kardeşim.

Alma kardeşim bu kadar basit. Platformu sil ve konu başlıklarına müdahil olmayın. Hem rahatlarsın biraz. Sinirlenmezsin sağlığın için de iyi olur.
 
Milletin öyle kafası var ki Epic Games bugünden itibaren sırayla Elden Ring, God of War, Uncharted, RDR2 gibi oyunları bedava verse yine bir kılıf takacaklar ona üzülüyorum. Adam bedava oyun veriyor evinde bedava oyun alan 13 yaşındaki çocuk platforma laf atıyor. Düşünebiliyor musunuz bir tarafta kaç milyon dolarlık platform bir tarafta 18 yaş altı çocuklar. Bu şirket bu çocuklardan trip yiyor.
Konuyu geniş şekilde ele almaya çalışın. Epic Games bu işi ölmüşlerin ruhuna yapmıyor. Belirli bir pazar payı elde etmek için kullanıcıları kendi platformuna yönlendirmek istiyor. Haliyle bu platformu seçecek kişinin belirli bir standart beklentisi de olacaktır. Siz spesifik bir oyun sunulurken "elimde kalmadı, hata oldu, kusura bakma" denerek farklı bir versiyonunu sunmasını mantıklı buluyor musunuz? Maç devam ederken kuralları değiştirmek gibi bir şey.
 
Son düzenleme:
O zaman verdiği oyunu değiştirmeyecek kardeşim, millet o sürümü ve diğer sürümünü alıyorken ben neden sadece bir sürümünü alıyorum? Cevap yazacağım konuyu da size soracak değilimdir herhalde. Babasının hayrına dağıtmıyor bu oyunları, Epic verdiği bedava oyunlar sayesinde tanındı. Bu rezil ve kullanışsız launcheri kimse çekmez verdiği bu oyunlar olmasa.
 
Alma kardeşim bu kadar basit. Platformu sil ve konu başlıklarına müdahil olmayın. Hem rahatlarsın biraz. Sinirlenmezsin sağlığın için de iyi olur.
Asıl bu sözünü ettiğiniz şekilde "çocukça" bir laf oluyor. Bir şeyleri eleştirmek kimseyi alim yapmaz, kimseyi de mızmız göstermez.
 
@LAglace en basitinden bir tane teknolojik ürün indirime giriyor, herkes indirimli fiyattan alıyor ve sen alacağında da indirimsiz halinden alıyorsun. Sonrasında firmaya sorduğunda da yanlış ürünü indirime koyduk, indirime girmesi gereken ürün bu değildi derse ne hissedersin ve bir daha o firmadan alışveriş yapar mısın? Bunu cevaplandırabilirsen cevabı içinde saklı.

Bedava oyun vermiş hâlâ konuşuyorsunuz. Gidip Steam'den güvenerek 200TL'ye alabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı