Kemal Kılıçdaroğlu: İktidara geldiğimizde Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala çıkartılacak

@Bahadegildir Zafer Partisi barajı geçebilmek istiyorsa, ilk önce Bahçeli ve MHP aşklarından vazgeçmeleri gerekiyor. Kendisi ve kadrosu, Bahçeliye, MHP'ye tek bir laf söyleyip eleştiremiyorlar bile. Muhalefeti kötü gösterip, İktidara seçim kazandırma peşindeler. Zamanında Ümit Özdağ için sosyalde bir sürü kişiyle tartıştım sırf onu desteklemek için. Ama gözümden çok düştü. Ümit Özdağ, malum yönetimi gerçekten göndermek istiyorsa, muhalefeti desteklemek zorundadır.
 
@Bahadegildir Zafer Partisi barajı geçebilmek istiyorsa, ilk önce Bahçeli ve MHP aşklarından vazgeçmeleri gerekiyor. Kendisi ve kadrosu, Bahçeli ve MHP'ye tek bir laf söyleyip eleştiremiyorlar bile. Muhalefeti kötü gösterip, İktidara seçim kazandırma peşindeler. Zamanında Ümit Özdağ için sosyalde bir sürü kişiyle tartıştım sırf onu savunmak için. Ama gözümden çok düştü. Eğer Ümit Özdağ, malum yönetimi gerçekten göndermek istiyorsa, muhalefeti desteklemek zorundadır.

Muharrem İnce, Ümit Özdağ vs siyasetçilerin amacı sanki muhalefetin oyunu bölmek. İktidardan çok muhalefetten oy almayı hedefliyorlar fakat bu şekilde ister istemez iktidara çalışmış gibi oluyorlar. (Tamamen tarafsızım parti olarak sadece mantık yürüttüm)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı