Oyun RDR 2 Epic Games'te 99 TL!

Teşekkürler muhtemelen bu şekilde satın alırım. Saçma olduğunun farkındayım fakat yapabileceğim bir şey yok. Epic Games sadece içime sinmiyor.
Hocam yapmayın etmeyin. Oyunu 10 saniye önce açacaksınız diye gerçekten 280 TL fazla para mı vereceksiniz?
 
Hocam yapmayın etmeyin. Oyunu 10 saniye önce açacaksınız diye gerçekten 280 TL fazla para mı vereceksiniz?
Maalesef vereceğim hocam. Siz de haklısınız gerçi. Sonuçta oyun aynı oyun. Sadece Launcher farklı fakat iki Launcher arasındaki farkta 10 saniyeden çok daha öte bence.
 
İlk önce Steam'de zam yapıyorlar sonra Epic'de indirim yapıp beni Epic kullanmaya mecbur kılıyorlar ya sövesim geliyor, dandik Launcher'ı kullanmak zorunda mıyım kardeşim? Bir oyun Steam'de 1150TL olupda Epic'de 100TL olur? Böyle saçmalık olur mu? Ya ikisini de aynı fiyat yap ya da ikisini de 100TL yap rezil laucher ve TEKELLİK stratejinlerinle ile uğraşmak zorunda mıyım R*?
 
İlk önce Steam'de zam yapıyorlar sonra Epic'de indirim yapıp beni Epic kullanmaya mecbur kılıyorlar ya sövesim geliyor, dandik Launcher'ı kullanmak zorunda mıyım kardeşim? Bir oyun Steam'de 1150TL olupda Epic'de 100TL olur? Böyle saçmalık olur mu? Ya ikisini de aynı fiyat yap ya da ikisini de 100TL yap rezil laucher ve tekellik stratejinlerinle ile uğraşmak zorunda mıyım r*?

Madem beğenmiyorsun git Steam'den al kimse seni tutmuyor.
 

Geri
Yukarı