Türk Telekom sınırsız YouTube paketi kendi internet paketinden GB yiyor

Solistrakya

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2019
Mesajlar
1.065
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
YouTube Premium kullanıyorum. Hangi çözünürlüğü denediysem hepsi internet paketinden GB yedi. YouTube tarayıcıdan da denedim yine sonuç aynı. Nasıl çözebilirim? Cözülmüyorsa iade etme şansım var mı?
 
Müşteri hizmetleriyle görüşün, durumu anlatın.
 
Birkaç kere görüştüm hattınıza güncelleme yolluyorum vb diyerek kapatıyorlar daha fazla muhatap olmak istemiyorum yoksa ağır konuşacağım adamlarla.
Mağazalarına (ya da şube her neyse) gidin yüzyüze görüşün, o zaman yaparlar herhalde.
 
Muhatap olmak istemiyorum diye de kazıklanmanın ne anlamı var? Gerekirse sert konuş ama konuş.

Şimdi tekrar aradım teknik servise yönlendiriyorum diye tekrar kendine yönlendirdi ve konuşurken sesi kesildi. Çok sahtekarlar zaten deprem bölgesindeyim her şey kısıtlı şube falanda kalmadı telefondan bir yere varamıyorum. Yapabileceğim bir şey kalmadı son kez buraya yazayım dedim kendim düzeltebileceğim bir şey değil gibi hiçbir çözümü yok. İptal etsem iade de olmuyor.
 
Şu an aynı problem bende de var. YouTube Premium var. Türk Telekom aylık sınırsız YouTube paketim var ama bu ay kendi internetinden yiyor. Şikayet kaydı oluşturdum sen de şikayet kaydı oluştur.
 
Ben 2019 yılında TT'de sınırsız YouTube paketi almıştım ve hiç bir sorun olmadı uygulamadan izledim video.reklamlar ise günde en fazla 10mb yiyordu kendi netimden. Bu ay yine 59tl'ye aldım paketi ve maalesef olmadı bu sefer uygulamadan girince kendi netimden yiyor video kalitesi 144p olsa bile , müşteri hizmetlerini aradım ,kadın diyorki "Ben burdan bakiyorum bi sorun yok, arka plan uygulamaları ve YouTube reklamlari kendi netinizden yer" dedi ama bı günde 3 5gb gidiyor diyorum "beyfendi bı sorun yok" diyor. Neyse sadete geleyim , tarayıcıdan chorme'den YouTube girip bakıyorum o zaman düzgün çalışıyor paket fakat bu seferde tarayıcı açtım diye onun ücretini netimden kesiyor , ortalama 10 saat YouTube takılıyorum 150 200 MB yiyor kendi netimden. Velhasıl kelam bu paket bozuk YouTube uygulamasından girince kendi netimden yiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı