AutoKMS ne kadar zararlı?

fati_mcqueen

Centipat
Katılım
20 Aralık 2022
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öbür bilgisayarımı bir tanıdğın tanığına içini temizlemesi için ve SSD takması için vermiştik bilgisayar geldi ve baktığım kadarıyla Windows Defender'ı açamıyordum bende diğer ihtiyacım olan programları kurduktan sonra Malwarebytes kurup bilgisayarı tarattım ve böyle virüsler tespit etti bende şimdi Windows ayarlarından bilgisayarı sıfırladım ne yapmam gerek ya da ne yapabilirim? ss1.jpgss2.jpgss3.jpg
 
Çako Windows kurmuş KMS pico etkinleştirme aracıyla yani bu zamana kadar çok kişi kullandı bir zarar oldu mu dersen görmedim ama olmayacak diye bir şey yok dışarıdan hamleye açık hale geliyor.
 
Öbür bilgisayarımı bir tanıdğın tanığına içini temizlemesi için ve SSD takması için vermiştik bilgisayar geldi ve baktığım kadarıyla Windows Defender'ı açamıyordum bende diğer ihtiyacım olan programları kurduktan sonra Malwarebytes kurup bilgisayarı tarattım ve böyle virüsler tespit etti bende şimdi Windows ayarlarından bilgisayarı sıfırladım ne yapmam gerek ya da ne yapabilirim?Eki Görüntüle 1678370Eki Görüntüle 1678371Eki Görüntüle 1678372

Sıfırlamak yerine formatta atabilirsiniz. Sifirlayinca bazen hatalar oluşabiliyor. Temiz kurulum yapıp antivirüs kurun. Başka bir şeye gerek yok.
 
Ciddi virüsler temizletmeyi falan boş ver temiz bir kurulum yap baştan bilgisayar performansını ciddi seviyede baltalayacak seviyedeler.
 
KMS bana çok dert oldu silinmesine de silinmiyor. Format atıp 10-15 TL'lik windows kodlarından satın aldım.
 
KMSpico, AutoKMS...

Verdiğin bakkal korsan Windows kurmuş ve Windows/Office etkinleştirmesi için iki tane yazılım kullanmış. KMSpico ve Microsoft Toolkit (sanırım).

Üstelik her ikisi de kurulumlu ve otomatik yenilemeli. Yani zararlı üstüne zararlı kurmuş 🤣

Kurulan Windows daha baştan batmış. Hiç uğraşmayıp temiz Windows kurmanızı öneririm. Bunları temizlemek ve korsan KMS lisansı silmek için harcayacağınız zamana değmez.

Direkt olarak temiz Windows kurulumu yapın. Ardından da uygun fiyata bir key alıp sisteme girin.
 
KMS silseniz bile silinmez. Format atın ancak bazıları anakarta bile yapışıyor öyle söyleyeyim.
Yani size kalmış 10-15TL çok büyük bir para olmasa gerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı