Neden böyle davranıyorum?

Tunahan4592

Centipat
Katılım
20 Nisan 2022
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
17 yaşındayım şu ana kadar hayatımda hiçbir şey yaşamadım bir tecrübem yok ve tek başıma yaşayarak öğrenmek daha mantıklı geliyor. Hiçbir şey yaşamadan kimse ile arkadaşlık etmiyorum konuşmuyorum. Ve çok arkadaşı olmayan iyi sessiz kibar bir kız ile bir ilişki istiyorum ciddi ilişki istiyorum ve ona da evlenene kadar sarılmaktan başka bir şey yapmayacağım istediğim şey bu. Şu ana kadar hiç kimse ile çıkmadım flört etmedim. Edenlerdende tiksiniyorum. Benimle ilişki içinde olacak bir kızın kesinlikle benim gibi kimse ile flört etmemiş ve hiç sevgilisi olmamış aklı başında olgun biri olması lazım. Ancak çevrede herkes gençliğini yaşayıp ayrılık ve pişmanlıklardan tecrübe kazanmak istiyor ben ben şu ana kadar olan hayatımda bir kızın sadece güzelliğine aşık oldum ama aşık olduğum kızların hiçbiri ile konuşmadım ve onların yukarıda anlattığım gibi kişiler olduğu için ve erkek kız arkadaşları olduğu için hiç konuşup iletişim dahi kurmadım. İnsanların sevgili olmasını ve evlenen kişilerden biraz korkuyorum çünkü yanındaki kişi ile her şeyi yaşıyorlar ve o kadın ile bende sevgili olabilirdim o kız benimlede yapabilirdi ama o kız başkasını seçmiş,
Ve sevgili olan biri ile kesinlikle yakın bir arkadaşlık göstermek istemem ve ben onun hakkında ya da sevgilisi hakkında bir şey söylediğimi ya da söylemem için zorlayıp beni sevgilisini benim karşımda beni korkutmaya çalışarak savunuyorsa orada onu tekme tokat dövmek bayıltmak isterdim cidden hiç dayanamıyorum bana özellikle bir kızı savunacak sevgilisi bir de boğazına tekmeyi vururum nefes alamaz. Cidden bu ilişki olayları insanların birlikte olması dahi beni sinir ediyor. Bir kız benden önce biri ile eğlenip sarılmış sevmiş kucağında yatmış ve şimdi de benimle sevgili olup beni hayatına katmış? Sinirden çıldırırım cidden benim gibi hiçbir şey yaşamayan saf temiz birini arıyorum. Nasıl bulabilirim?
 
Arkadaşların bahsettigi gibi psikolağa görünmenizi tavsiye ederim bir kız ile sevgili olmayınca hayatın sonu değil diğer flört edenleri kıskanıp sinirlenmeniz cok saçma.
 
Psikolog değil psikiyatra gitmeyi dene, psikolog yeterince donanımlı olmuyor çoğu zaman. Psikiyatr rahat hissetmen için elinden geleni yapacaktır.
2 psikologtan ilaç tedavisi 1 tane psikiyatriye 2 ay tedavi + ilaç tedavisi aldım Ancak bu aşk konularından çok asosyallik konularında konuşuyordum keşke konuyu açsaydım Şu an ilaç kullanıyorum oda Beynimi dinlendiriyor onun dışında kendim düşüncelerimi değiştirmem lazım.
 
Bir kız benden önce biri ile eğlenip sarılmış sevmiş kucağında yatmış ve şimdi de benimle sevgili olup beni hayatına katmış? Sinirden çıldırırım cidden benim gibi hiçbir şey yaşamayan saf temiz birini arıyorum.

Bu çok sıkıntılı bir düşünce yapısı. Ciddi bir psikolog ile falan görüşün bari. Bu düşünceyi aşmadan hayat yaşanmaz reis. Böyle bir insanı aramak bu günlerde saçma. Bırak insanlar senden önce ne yaşarsa yaşasın. Seninleyken kötü niyetli olmasınlar.
 

Geri
Yukarı