CS 2'nin ve Valorant'ın iyi yanları

Sizin rank neydi? Map tercihi fark eder mi?
Map kesinlikle fark eder hocam, Mirage girmeyin mesela. Çok sık girmeyin, gelme ihtimali yüksek. Overpass, Vertigo, Nuke, İnferno temiz maplar genellikle. Benim rank olayı karışık biraz, gerçekten hardcore oynadığım zamanlarda MM rankım Supreme'ydi ve Faceit'te 7 Levele yaklaşmıştım. Şuan LEM'im fakat kötüyüm baya, iyi oynayamıyorum eskisi gibi. Çoğu maçta en çok vuran bile olamıyorum. Ama yine de hile çok nadir geliyor, bir bakın girin derim oyuna. Belki keyif alırsınız.
 
Map kesinlikle fark eder hocam, Mirage girmeyin mesela. Çok sık girmeyin, gelme ihtimali yüksek. Overpass, Vertigo, Nuke, İnferno temiz maplar genellikle.
Tamam işte bende bunu diyorum hileler yüzünden neden istediğim haritayı oynayamıyorum değil mi? Herkes yüksek ranka sahip olacak diye bir şey yok. Neymiş efendim yüksek eloda hile gelmiyormuş.
 
Tamam işte bende bunu diyorum hileler yüzünden neden istediğim haritayı oynayamıyorum değil mi?
Yani :D Öteki maplari deneseniz onlar da iyi aslında ama denemediğiniz için tek istediğiniz map D2 ve Mirage. Olsun, ona çare yok. Mirage eskiden hile yuvasıydı, şuan nasıl bilemem. Çok sık girmiyorum. İsterseniz bir deneyin.
 
Valorant'ın tek iyi yanı, küçük yaşta ki oyuncu kitlesine güzel hitap etmesi ve Türkiye sunucularının olması, o da bize göre iyi yanı.

Üstelik daha iyi bir taktiksel oynanış diye bir şey yok, taktik bilen bileği iyi bir kişiyi sight içinde tut, 5 kişi üzerine skill kussun, gözlerini cebine koyar ölmeyi bekler, Valorant küçük yaş kitlesine hitap eden, hile ve smurf problemiyle uğraşamayan bir oyundur, hiçbir zaman CS'yi tahtından etmedi, edemez de, karşılaştırdığınız oyun serisi FPS kavramını şekillendiren oyun, dikkatli eleştirin bence.
 
Yani :D Öteki maplari deneseniz onlar da iyi aslında ama denemediğiniz için tek istediğiniz map D2 ve Mirage. Olsun, ona çare yok. Mirage eskiden hile yuvasıydı, şuan nasıl bilemem. Çok sık girmiyorum. İsterseniz bir deneyin.
Hala anlamak istemiyorsun. Körü körüne CS'yi savunuyorsun, peki CS daha iyi oyun olsun.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı