LoL üst koridor şampiyon önerisi

Hocam ben de Sett oynamak istiyorum da. Hangi şampiyonları banlıyorsunuz Sett top oynarken?
Hocam bana göre en büyük 3 counter vayne nasus ve volibear. Vayneye zaten adam biliyorsa ormancı beklemekten başka bişey yapamıyorsunuz çoğu zaman 6da belki kesme şansınız olabilir ama geç oyunda useless kalıyorsunuz. Nasusuda 6ya kadar döversiniz 6dan sonra hiç şansınız kalmıyor yüksek eloda. Voli ise 2 eşyaya kadar her türlü dövüyor sizi hiçbişey yapamıyorsunuz yine elo yüksekse 3ünden birini banlamanızı tavsiye ederim. Ben perma vayne banlarım.
 
@DeepoweRz aram girdim deniyorum hangi şampiyon alacağım diye ondan sonra LoL graphs bakacağım ondan sonra öğretici videolar izliceğim kafamda ADC ve mid var.
 
Son düzenleme:
Sylas ve twister fate nasıl acaba?
Twisted Fate önerilen diğer şampiyonların aksine bulunduğun koridoru kazanmak üzerine kurulmuş bir karakter değil. Ulti açılana kadar koridorunda hayatta kalıyosun, sonra sürekli diğer koridorlara ormana baskı kurup gank atıp koridora dönüp ittirip döngüyü devam ettiriyosun. Ama önemli bir sorunu var o karakterin, fazlaca oyun bilgisi/harita takibi vb. İstiyor. Oynamak için inat ederseniz oyun bilginizi geliştirebilecek, harita kontrolünüzü geliştirebilecek bir karakter olduğunu düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı