Muharrem İnce kazanabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu telefon görüşmesi konusunu bir kenara bırakın. Ha çok takılıyorsanız eğer cumhuru reisimizin oğlu ile olan telefon görüşmelerini falan dinleyin. Adamlar yıllardır doymak bilmedi satılmadık yer bırakmadı. Anayasa olmasına rağmen takmıyor adam tekrar aday oluyor. Bu nasıl koltuk sevdası ben anlamadım. Bu adam bir daha seçilirse ülke tamamen dibe düşecek bunu buraya yazıyorum. İnsanlar mutsuz ve çatacak kavga edecek yer arıyor artık. Eskiden bir yere gidip gezdiğim zaman insanlar mutlu ve gülüyordu şu an bakıyorum saatli bomba gibi geziyor herkes. Sokağa çıkıp iki dükkan gezeni görünce malum partililer hemen ülkenin durumu iyi herkeste para var diyerek abuk subuk konuşmalara başlıyor. O dükkan gezen insanlar bir şey almak için gezmiyor bu arada uzaktan ekmek banarak bakıyorlar artık. Güzelim ülkeyi ne hale getirdiler. Benim hakkım hiçbir zaman helal değildir. 80 yaşına gelmişler merdiveni zor iniyorlar hala verin yetkiyi deyip duruyorlar. Dolar 20 lira oldu artık yeter ya. Geçen sistem toplayacağım diye konu açtım mesela sepete eklediğim ürünler vardı az önce girdim baktım 3 bin liralık işlemci 3800 lira olmuş 4 bine dayanmış artık. Her şeyi lüks hale getirdiler artık. Bıktım cidden bıktım. Kim geliyorsa gelsin düzeltsin şu ülkeyi artık.
 
Aday olup iktidarin ekmegine yag suren birisinin kazanmasini istemiyorum. Bu secimin ilk turda bitmesi lazim, fakat ince gibi super zekalar sayesinde bu secim 2. tura kalacak.

Sorunuza gelecek olursak, hayir kazanamayacak zaten kazanmamali da. Ortalikta bilim bilim diye cirit atan adamin istatistik bilimine inanmamasi nasıl bir seydir ben anlamadim.
 
Kazanamayacak. Bariz şekilde biliyoruz bunu kendimizi kandırmayalım. Birşeyler değişmesini ve seçimin riske atılmamasını istiyorsanız ilk turda Kk'ya verip geçin. Şakası kalmadı bu işin son 1 ay var. Kaybededersek hayatınız bitecek şunu aklınızdan çıkartmayın. 5 sene daha kaldıramaz bu ülke.
 
Muharrem İncenin kazanması için güncel iki güçlü adaydan birisinin çekilmesi veya vefat etmesi gerekir. Chp'nin yedek adayı var ancak Ak Partinin yedek adayı kim olur, olursa Recep Tayyip Erdoğan kadar oy alabilir mi? Muamma. Her iki ihtimalde de ben Muharrem İncenin kazanma ihtimalini çok düşük görüyorum. Önümüzdeki 5 yılın Türkiye için çok önemli bir geçiş olduğunu düşünüyorum. Eğer bir Türk vatandaşı iseniz lütfen partili olmaktan önce,insan olun. Milletvekili seçimlerine çok dikkat edin. Attığınız oyun nerelere gidebileceğine vakıf olmanız çok önemli.
 
Benim fikrimce bu seçimi de malum kişi kazanacak gibi ama yine seçim günü herşeyi net olarak göreceğiz bakalım.
 
Kazanamaz diye oy atmayacak mıyız? İnce çekilse Sinan Oğan a oy atarım. İkinci seçimde oy atmayacağım ben iki ucu boklu değnekte seçim yapmak zorunda değilim.
Verme, başına silah dayayan yok. Muhalefet gemisinin kaptanı kim? Kılıçdaroğlu. Dolayısıyla yenilgi veya zafer kendi sorumluluğunda, senden veya bir başkasından oy alabilmesi kendi sorumluluğunda. Fakat şunu unutma, tepkini gerçekten en etkili şekilde Kılıçdaroğlu'na vermeyerek değil, CHP'ye vermeyerek gösterirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı