Biraz ciddi olalım, Kılıçdaroğlu kazanamayacak

YigiTZ0

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2021
Mesajlar
2.361
Makaleler
1
Çözümler
34
Ne kadar umudumuz olsa da biraz gerçekçi olup en kötü olasılığı düşünün. Sinan Oğan KK'ye destek verse bile çoğu oyu Erdoğan'a gidecekti. %49.5 oya 0.6 bile eklense kaybediyoruz zaten. Ümitlenelim ama boşa ümitlenmeyelim. 2028'e kadar yine Recep Tayyip Erdoğan tarafından yönetilmek zorundayız. Bu kadar şeye rağmen ülkenin %50'si hala mevcut iktidarı destekliyor. Görüşlerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
brave_GTwhJC7fdE.png


Ciddiyiz ve bu seçimi kazanacağız. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman milletin ümidini niye kırıyorsunuz? Kemal Kılıçdaroğlu'na oy atılmaz algısı yapıyorsunuz ister istemez. Yapmayın! Zamanı değil, seçimden sonra bunların hepsini konuşuruz fakat seçime kadar Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemek zorundayız.
 
Ne kadar umudumuz olsa da biraz gerçekçi olup en kötü olasılığı düşünün. Sinan Oğan Kk'ye destek verse bile çoğu oyu Erdoğan'a gidecekti. %49.5 oya 0.6 bile eklense kaybediyoruz zaten. Ümitlenelim ama boşa ümitlenmeyelim. 2028'e kadar yine Recep tayyip Erdoğan tarafından yönetilmek zorundayız. Bu kadar şeye rağmen ülkenin %50'si hala mevcut iktidarı destekliyor. Görüşlerinizi bekliyorum.

Kazanamayacak zaten, kazansa bile meclis çoğunluğu yine AKP'de. Fakat forumdakiler anlamsız şekilde her bu tarz iletilere emoji spamlıyorlar. Zaten çoğu reşit bile değil bu yüzden pek ciddiye almamak lazım.
 
Son düzenleme:
Biz onları ikinci tura bırakarak korkuttuk hocam ne bu hal erkenden umut kaybediyorsun onların istediği de umut kaybettirmek stratejileri bu her zaman yaptıkları gibi. Yabancı ülkede 2 kat oy kullanımı artış patlaması oldu aynısı canım ülkemde de bekliyorum ve 2 kat daha da sandık görevli arkadaşlar katıldı.
 
O zaman milletin ümidini niye kırıyorsunuz? Kemal Kılıçdaroğlu'na oy atılmaz algısı yapıyorsunuz ister istemez. Yapmayın! Zamanı değil, seçimden sonra bunların hepsini konuşuruz fakat seçime kadar Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemek zorundayız.

Oy atılmaz demiyorum. Elimizden geldiğince destek verelim fakat ülkede bu zihniyet olduğu sürece zor kazanırız gibi. Annem AKP'li. İkna etmek için çok uğraştım. Olmuyor olmuyor.
 
Anlıyorum fakat Kemal Kılıçdaroğlu kazanamayacak diyerek ister istemez kaybedecek algısı yapıyorsunuz. Dediğim gibi ümidinizi hiçbir zaman bozmayın. Seçime kadar böyle olmak zorundayız. Seçimden sonra hepsini konuşuruz. Kararsızları ikna etmeye çalışalım önce.

Kendini kararsız olarak düşün ve hangi tarafa oy atacağını bilmiyorsun. Bu konuyu görünce gidip RTE'ye mi yoksa Kemal Kılıçdaroğluna mı oy atarsın? Bir de böyle düşün. Şu anlık kararsızları ikna etmeye çalışalım. Önceliğimiz bu olmalı. @YigiTZ0.
 
Erkenden "beğenmedim" yağmuruna tutulmuş. Ne kadar da umutlusunuz? Kazanamayacak işte.
Gereksiz bir ümit var. Adam 0,48 ile seçimi 2. tura verdi oğancılar geliyor. Kaç kişi erdoğandan dönecek?
Gerçekçi olalım, acı da olsa.
 

Geri
Yukarı