Yazılım öğrenmeye nereden ve nasıl başlamak doğru olur?

Hocam Html başlamıştım zamanında ve vazgeçmiştim. Bir süredir Python öğrenmeye niyet ettim de sizin öneriniz var mı? Diğerlerine nazaran daha çok işe yarar veya ilk bu dil öğrenilmeli dediğiniz. (Ona göre de Udemy kurs alacağım.)
Önemli olan hangi alanı istediğin. Ben sana şunu öğren en iyisi olurusn diyemem kişiye bağlı. Mesela bana hep Python dediler ve doğrusunu söylemek gerekirse bende çok araştırmadan girdim ve soğumak üzereyken bıraktım. 1 tane HTMl videosu izledim ve eğlenceli geldi devamı da React'a kadar gitti yani. Önemli olan seçtiğin alan.
 
Hocam HTML başlamıştım zamanında ve vazgeçmiştim. Bir süredir Python öğrenmeye niyet ettim de sizin öneriniz var mı? Diğerlerine nazaran daha çok işe yarar veya ilk bu dil öğrenilmeli dediğiniz. (ona göre de Udemy kurs alacağım.)

HTML zor mu geldi hocam? Yoska başlangıç için çok mu kafa karıştıcı?
 
Web geliştirme için öncelikle htlm ile mi başlamak daha doğru olur hocam?
Zaten HTML öğrenmek başta zorunlu. Şu şekilde sıran olacak değişmez asla. HTML -> CSS -> (Tercihen CSS framework: Tailwind.) -> JavaScript -> (JavaScript Framework: Önerim React). Sen öncelikle HTML-CSS öğren. Ardından bir kaç proje yap. Proje yapmazsan öğrenemezsin. Bir siteyi yapmak için 10 gün uğraş ama yap. Mesela ben Udemy'nin kendisini yapmıştım 3-5 gün sürmüştü çok şey kattı bana. Sonrasında JavaScript ondan sonrasında Framework'ü öğrenirsin ne olduğu. HTML ve CSS ile proje yaptıktan sonra Tailwind nedir diye araştırma yap.
 
HTML zor mu geldi hocam? Yoska başlangıç için çok mu kafa karıştıcı?
HTML bir programlama dili değil aslında. En basiti HTML'dir. Zorlanma olmaz. Sevmemiştir arkadaş.

Yaptığınız şey web sitesinden ibaret olduğu için bazılarına sıkıcı gelebiliyor.
Hocam yanlış anlamayın garip bir bakış açısı :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı